Novice za javnost

Siegwerk na Drupi osredotočen na tisk embalaže

20200326 siegwerk rethink packaging
Siegwerk bo na Drupi in Interpack-u predstavil rešitve za tisk embalaže.
"RethINK Packaging" je moto, ki ga je podjetje Siegwerk predstavilo za nastop na sejmih Drupa in Interpack. Poleg predstavitev ponudbe tiskarskih barv in storitev za področje izdelave embalaže in etiket, s predstavitvami želijo prispevati tudi k razvoju konceptov trajnostne izdelave embalaže, hkrati pa izpostavitvi tudi svoj koncept poslovanja na način krožnega gospodarstva. 

Preberi več

Koenig & Bauer na Drupo z digitalizacijo procesov

20200326 koenigbauer drupa
Koenig & Bauer se bo na Drupi osredotočil na temo digitalizacije procesov akcidenčnega tiska in izdelave embalaže.
Koenig & Bauer bo na prihajajoči Drupi predstavil rešitve digitalizacije, razvoj novih sistemov in s tem popolnoma novo zasnovo strojev. Osrednje teme njihove predstavitve bodo sodobni delovni sistemi za izdelavo embalaže, digitalni tisk in grafične aplikacije 4.0.

Preberi več

Monotype: 50 novih pisav v oblaku

20200326 monotype fontsmith
Monotype je v svojo knjižnico pisav v oblaku dodal 50 družin pisav tipografske kolekcije Fontsmith, ki velja za tipografijo številnih blagovnih znamk.
Monotype je tipografsko platformo v oblaku, Enterprise Font Solution, nadgradil s 50 družinami pisav, ki so bile del inteligentne lastnine nedavno prevzete agencije Fontsmith. Od sedaj imajo uporabniki omenjene platforme dostop do dragocene zbirke teh pisav, ki jih lahko v založništvu uporabljajo z neomejenimi pravicami.

Preberi več

HP predstavlja 5. & 6. generacijo naprav Indigo

20200325 HP Indigo 100K Digital Press
HP je za Drupo pripravil premierno predstavitev osrednjega modela sistemov Indigo 5. generacije, to je HP Indigo 100K, ki je zasnovan za neprekinjeno tiskanje.
HP se je namenil na Drupi predstaviti svojo celotno novo serijo digitalnih tiskarskih sistemov Indigo 5. generacije. Posebnost pa bo predstavitev vizije 6. generacije naprav Indigo v okviru sistema ozkega rotacijskega digitalnega tiska etiket, ki naj bi se zoperstavil klasičnim tehnikam tiska teh.

Preberi več

Baumer hhs želi predstaviti zmogljivosti storitev

20200322 Baumer
Storitve Baumer hhs so pomemben del življenjskega cikla rešitev.
Podjetje Baumer hhs želi na prihajajoči Drupi pod motom "Taking Care of your investment - Skrbimo za vaše naložbe" izpostaviti razširjeno ponudbo storitev in zmogljivosti teh. Poleg tega želijo predstaviti svoje številne rešitve industrijskih lepil in lepilnih tehnologij.

Preberi več