Novice za javnost

Aktualni 4. izid revije Grafičar v 2017

20160613 graficar logo 450 350
Izšla je aktualna 4. številka revije Grafičar. Želimo vam prijetno branje!

Predogledno obliko si lahko ogledate tukaj.

Preberi več

Konica Minolta vabi na predstavitev

20170807 accuriopress c6085
AccurioPress C6085 z integrirano enoto Color Care prinaša revolucijo v tiskarstvu.
Konica Minolta septembra 2017 začenja prodajati produkcijski tiskalnik AccurioPress C6085. Zaradi izjemnega interesa javnosti smo se odločili, da bomo 22. 9. 2017 organizirali predstavitev tiskalnika, na katero ste seveda vljudno vabljeni. Kje natančno bo predstavitev, naj še ostane skrivnost, boste pa o tem pravočasno obveščeni.

Preberi več

Veččutno dojemanje embalaže vse bolj aktualno

20170808 follmann disece lakirno sredstvo
Predvsem v kozmetični industriji se vse bolj uveljavlja dišeča embalaža (na sliki mikroskopski posnetek dišečega lakirnega sredstva Follmann-Folco-Scent).
Poleg optične zaznave, danes embalaža v prodajni namen ponuja tudi zaznavo na otip in vonj. Veččutno trženje se vse bolj uveljavlja na številnih področjih in je v celoti zasnovani na trenutnem čutnem dojemanju. V ta namen je za embalažno industrijo skupina Follmann razvila novo dišeče lakirno sredstvo Follmann-Folco-Scent.

Preberi več

Celosten pristop s poudarkom na izpisu in dodelavi

20170809 sprintaj.si
Aktualna pridobitev Studia Matris je portal sprintaj.si, ki ponuja spletno naročanje tiskovin na za uporabnika prijazen in priročen način...
Podjetje Xerox vam v tokratnem 4. izidu revije Grafičar predstavlja Studio Matris iz Izole, ki je pred desetletjem in pol začel z grafičnim oblikovanjem, danes med svojimi strankami velja za zanesljivega partnerja, ki ponuja prvovrsten digitalni tisk, cenijo pa predvsem njihov celoviti pristop, ki obsega vse od kreativne zasnove, oblikovanja, tiska do vrhunske dodelave izdelkov.

Preberi več

BASF se bo ukvarjal s 3D-tiskom

20170808 BASF 3D tisk
Podjetje BASF s 1. septembrom 2017 v svoje poslovanje uvaja novo področje razvoja rešitev 3D-tiska.
BASF 3D Printing Solutions GmbH, 100-odstotno hčerinsko podjetje skupine BASF New Business GmbH s sedežem v Heidelbergu (Nemčija), naj bi jeseni pričelo z razvojem in ponudbo materialov, sistemskih rešitev, delov in storitev 3D-tiska.

Preberi več