Novice za javnost

Agfa: Dve novi različici Arziro modulov

20170620 agfa arziro
Aplikacija varnostne oznake z uporabo novih modulov Arziro Design 3.0 in Arziro Authenticate 2.0.
Skupina Agfa Graphics je za sisteme Arziro predstavila dve novi različici modulov za aplikacije varnostnega tiska. Arziro Design 3.0 je modul namenjen prilagodljivemu varnostnemu tisku, ponuja nove varnostne funkcije in integracijo z modulom Arziro Authenticate 2.0.

Preberi več

Photokina: Letni ciklus, nov termin in nove teme

20170620 Photokina
Photokina, strokovni sejem na temo fotografije in videa, bo odslej potekal z letnim organizacijskim ciklom. V letu 2019 ne bo več septembra, temveč maja.
Photokina, strokovni sejem na temo fotografije in videa, je reorganizirana. Od leta 2018 dalje bo zaradi vse hitrejših razvojnih sprememb potekala z letnim organizacijskim ciklom. V letu 2019 je termin s tradicionalnega septembra prestavljen na maj. Poleg fotografskih in video rešitev bo sejem vključeval tudi sorodne povezane tehnologije: strojno opremo, programsko opremo in storitve.

Preberi več

Fespa 2018: Razprodanih večji del površin

20170620 FESPA 2018
Fespa 2017 je nazadnje zaprla svoja vrata 12. maja v Hamburgu (Nemčija). Večji del razstavnih površin so razstavljavci rezervirali že za Fespo 2018, ki bo v Berlinu (Nemčija).

Preberi več

GMG predstavlja številne novosti

20170620 GMG Color Server
GMG Color Server 5.0 odlikuje predvsem izboljšana avtomatizacija obdelave podatkov z uporabo vročih oziroma vhodnih map.
Podjetje GMG je nedavno javnosti predstavilo tri novosti svojega programa: nove medije za poskusni tisk, novo programsko opremo za izdelavo barvnih opisov brez uporabe merskih tabel in strežnik za barvno upravljanje.

Preberi več

Nove individualno prilagodljive rešitve dodelave

20170616 MB Baeuerle IF52
Podjetje MB Bäuerle razvija individualno prilagojene rešitve potrebam kupcev. Aktualni projekt je selektivni zgibalni sistem.
MB Bäuerle je na zahtevo kupca nedavno razvil popolnoma samodejen sistem selektivnega zgibanja, katerega odlika je predvsem vsestranska uporaba. Omogoča dodelavo tiskovin različnih dolžin in formatov.

Preberi več