Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190311 epson top100derwent
Epson je od lani na trg lansiral tudi več globalno aktualnih izumov.
Glede na prošnje za patent in razvoj globalno pomembnih inovativnih tehnologij podjetje Epson ponovno sodi na Derwent-ov seznam najpomembnejših 100 globalnih invoatorjev (Top 100 Global Innovators). Tehnološko podjetje Epson je na seznamu organizacije Clarivate Analytics že od leta 2011 in stalno sodeluje z agencijami za zaščito patentov v več kot 20 državah. Njihov razvoj ustvarja vodilne inovacije za različna industrijska področja.

Epson je od lani na trg lansiral tudi več globalno aktualnih izumov, predvsem na področju ZDA, Japonske, Kitajske in Evrope.  Po navedbah vodstva, bodo v podjetju še naprej poslovali v skladu z razvojem in izvajanjem zaščite intelektualne lastnine, s čimer verjamejo v zagotovljeno trajnost družbe.

Clarivate Analytics analizira trende intelektualne lastnine in patentov, ki temeljijo na lastniških podatkih, da bi določili najbolj inovativne korporacije in institucije na svetu. Analiza zajema štiri glavna merila: obseg patentov, uspeh, globalizacija in vpliv teh.
 
Več informacij na www.epson.si in www.clarivate.com.