Tisk (digitalni)

Xerox Iridesse: Bodite enostavno briljantni!


Xerox Iridesse kljub kompleksnosti možnih izdelav tiskovine zagotavlja učinkovito in enostavno uporabo.
Uredništvo revije Grafičar se je odzvalo vabilu Xeroxa oziroma »premier« partnerja, to je podjetja Uni-Biro, d. o. o., na predstavitev sistema za produkcijski digitalni tisk Xerox Iridesse. Iz podjetja Unibiro sporočajo, da imajo morda točno to, kar potrebujete, hkrati pa trdijo, da imajo za vas zagotovo, česar nihče nima. Odločitev je odvisna od vas, ali želite postati enostavno briljantni v tiskarskem poslu in to vrednost dodati k svojemu podpisu. Reportažo vam predstavljamo v aktualnem 6. izidu revije Grafičar!

Preberi več

Fujifilm: Novi Jet Press 750S


Nov sistem Jet Press 750S omogoča tisk hitrosti do 3600 pol največjega formata na uro.
V tokratnem 6. izidu revije Grafičar vam predstavljamo digitalni tiskarski sistem Jet Press 750S, s katerim je podjetje Fujifilm ponudilo tretjo generacijo B2-kapljičnega tiskalniškega sistema. Zasnovan je na izpisni tehnologiji modela Jet Press 720S in vključuje številne izboljšave in novosti, ki zagotavljajo višjo stopnjo produktivnosti, daljše čase nemotenega obratovanja in širši obseg uporabnosti. Z novimi brizgalnimi glavami in sistemom sušenja omogoča tisk hitrosti vse do 3600 pol formata B2 na uro.

Preberi več

Tekstilni tisk s sistemom EFI Reggiani Bolt

20181130 EFI Reggiani Bolt
EFI predstavil digitalni sistem neposrednega tekstilnega v enem prehodu EFI Reggiani Bolt.
Podjetje EFI je s sistemom EFI Reggiani Bolt ponudilo novo rešitev za direktni tekstilni tisk v enem prehodu, ki je namenjen potisku modnih oblačil, dodatkov, hišnega tekstila in drugega podobnega. Zasnovan je na novih brizgalnih glavah, ki jih odlikuje varčnost in vzdržljivost. Po navedbah proizvajalca naj bi te zagotavljale tudi lepše in stabilnejše upodobitve.

Preberi več

Fujifilm predstavil Jet Press 750S

20181120 JetPress750S
Nov sistem Jet Press 750S omogoča tisk hitrosti do 3600 pol največjega formata na uro.
Z digitalnim tiskarskim sistemom Jet Press 750S je podjetje Fujifilm ponudilo tretjo generacijo B2-kapljičnega tiskalniškega sistema. Zasnovan je na izpisni tehnologiji modela Jet Press 720S in vključuje številne izboljšave in novosti, ki zagotavljajo višjo stopnjo produktivnosti, daljše čase nemotenega obratovanja in širši obseg uporabnosti. Z novimi brizgalnimi glavami in sistemom sušenja omogoča tisk hitrosti vse do 3600 pol formata B2 na uro.

Preberi več

Produkcijski sistem Xerox Iridesse se predstavlja

20181114 xerox iridesse predstavitev
Ne zamudite atraktivne predstavitve 6-barvnega stroja Xerox® IridesseTM Production Press.
Iz podjetja Unibiro sporočajo, da imajo morda točno to, kar potrebujete, in hkrati trdijo, da imajo za vas zagotovo, kar nihče nima. Odločitev je na vas ali želite postati enostavno briljantni v vašem tiskarskem poslu in to vrednost dodati k vašemu podpisu. Javnosti v Sloveniji v živo predstavljajo produkcijski sistem digitalnega tiska Xerox® IridesseTM Production Press, ki v svojem 6-barvnem naboru uporablja procesne CMYK-barve in dodatne metalik srebrno, zlato, pokrivno belo in tudi brezbarvni toner.

Preberi več

Roland DG: Nov eko-solventni tiskalnik

20181024 roland rf 640
Roland predstavil model tiskalnika Roland Versa Express RF-640, ki je opremljen z naborom osmih barvnih kanalov.
Podjetje Roland DG je objavilo prodajo novega modela eko-solventnega tiskalnika Roland Versa Express RF-640. Opremljen je z osmimi barvnimi kanali in predstavlja napredno različico osnovnega modela RF-640 s podvojenim naborom CMYK-procesnih barv. Za razliko od osnovne različice namesto podvojenih 4 procesnih barv CMYK uporablja: svetlo črno, rdeče, zeleno in oranžno.

Preberi več