Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Xerox prvi vzpostavil poskusni center za digitalni neskončni tisk - - Continuous Innovation Centre.



Xerox 490 za neskončni tisk.

Za odprtjem tovrstnega centra skušajo prikazati pripadnost naprednim digitalnim tehnologijam in svojim kupcem. Svojim kupcem želijo poleg zanesljive dobave in vzdrževanja ponuditi še nekaj več.

To je zagotovo nov koncept poskusnega centra za neskončni tisk, v katerem bodo združeni strokovnjaki podjetja Xerox in bodo stalno na voljo njihovim klientom. Skupaj bodo skušali prebroditi krizne gospodarske čase tako, da bodo v navezi oblikovali, testirali in implementirali nove aplikacije za različne potrebe. Verjamejo, da bo to njihovim strankam povečalo znanje, konkurenčnost in profit.

Poleg svojih tehnologij, bodo na voljo tudi tehnologije njihovih partnerjev, kot so Hunkeler, Kern, Lasermax, Pitney Bowes, GMC, Solimar in CMI. Na ta način bo povečana možnost realizacij različnih novih idej transakcijskega tiska, neposrednega naslavljanja (oglaševanja) in še in še.

V osnovi tehnologija Xerox uporablja suhi toner, xerografski laserski način upodabljanja in napredno tehnologijo fiksiranja nagle osvetlitve. Prav zato za fiksiranje izpis ne potrebujemo več gretja in tiskovnega tlaka, kar posledično omogoča tisk na večji obseg različnih tiskovnih medijev.

Ključni tehnološki rešitvi neskončnega tiska na trgu, ki sta poželi že velik uspeh, sta zagotovo Xerox 490 in Xerox 650 za neskončni tisk.



Xeroxs 650 za neskončni tisk.

več na www.xerox.si.

ali

g. Admir JOLDIČ
Xerox Slovenija, d. o. o.
tel.: +386 (0) 1 600 10 83, gsm: +386 (0)41 329 826
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.