Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170220 ScreenTruepressJet520NX
Uradna predstavitev sistemov Truepress Jet520NX in Jet520HD z uporabo novih barvil.
Skupini Screen Graphic in Precision Solutions (Screen GP) sta na dogodku Hunkeler Innovationdays 2017 (20. do 23. februarja, Luzern (Švica)) predstavili aktualna modela profesionalnega kapljičnega tiska iz zvitka sistema Truepress Jet520. Model HD so predstavili z uporabo novih barvil. Posebnost teh je nov integriran 5-palčni izpisni modul z opcijo dodatne izpisne glave za izpis pete barve.

Poleg omenjenega je Screen prvič predstavil tudi uporabniški vmesnik s funkcijami upravljanja tiska personalizirane direktne pošte in knjig. Z modelom Truepress Jet520HD so v živo prikazali tisk na premazane ofsetne papirje z uporabo novih barvil. Po besedah proizvajalca nov model in nova barvila zagotavljajo več prilagodljivosti in stroškovne učinkovitosti.

Skupaj s poslovnim partnerjem Dynacut je bil predstavljen tudi integriran modul razreza zvitka in zlagalnika rezanega papirja v sklade. S partnerjem Hunkeler je bil predstavljen tudi laserski dodelavni modul HL6 integriran v delovni sistem modela Jet520NX, ki omogoča izvedbo transakcijskega tiska. S podjetjem Horizon pa so predstavili neposredno variabilno izdelavo/vezavo knjig.

Z novimi izpisnimi glavami tiskarska sistema zagotavljata tisk ločljivosti od 600 do 1.200 dpi. Modela imata izboljšan tudi sistem doziranja barvila, z možnostjo dodatne izpisne glave pa je možno izpisovati tudi peto barvo, kot je na primer zaščitno črno MICR-barvilo.

Več informacij na www.screen.co.jp.