Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Landa v letošnjem letu načrtuje beta-fazo testiranja sistema S10, trenutno zgolj 4-barvno različico nano-digitalnega tiska.
Podjetje Landa je na Drupi 2016 napovedalo beta-faze testiranja svojih nano-digitalnih tiskarskih sistemov. Trenutno se pri enem od odjemalcev po planu testira zgolj štiribarvna različica sistema S10. Že nameščen tiskarski sistem S10P z obračalnikom in možnostjo tiska do 8 barv še ni nared za to fazo testiranja in po besedah proizvajalca to leto še tudi ne bo.

Aktualni štiribarvni sistem S10, ki je nameščen v izraelski tiskarni Graphica Bezalel, omogoča testiranje v okolju s produkcijo embalaže, etiket in zloženk. Glede na uspešnost testiranja Landa za svoje interesente načrtuje tudi dogodek v omenjeni tiskarni septembra letos.

V Landi upajo, da bodo z beta-fazo testiranja lahko pričeli tudi pri ameriškem kupcu Imagine novembra letos. Konec leta v decembru, pa testno fazo sistema S10 načrtujejo tudi v Evropi, to je v tiskarni Edelmann, ki se ukvarja s produkcijo farmacevtske embalaže. Želja stranke in načrti podjetja Landa so, da v januarju 2018 z osnovne štiribarvne produkcije preidejo na sedembarvno.

Uradni datum redne proizvodnje in prodaje Landinih sistemov še ni znan.

Več informacij na www.landanano.com.