Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170605 Mimaki TS30 1300
Mimaki TS30-1300 predstavlja vstopni model sublimacijskega tiska v svet tekstilnega tiska.
Podjetje Mimaki je v Hamburgu (Nemčija) na Fespi 2017 prvič predstavilo kapljični sublimacijski tiskalnik TS30-1300. Uporablja poseben transferni papir, ki omogoča potisk tekstila in oblačil.

Model tiskalnika TS30-1300 zagotavlja izpis širine 1,3 metra in predstavlja vstopni model v sublimacijski tekstilni tisk. Njegova hitrost tiska znaša največ 20 m/uro in omogoča enostavno uporabo tudi najbolj grafično neizkušenim.

Uporabniki, ki se s tiskalnikom srečajo prvič, lahko s pomočjo vključenega paketa programskih orodij RasterLink6 in uporabo visoko funkcionalnega barvila Sb54 s tiskom nemudoma in na pester nabor medijev. Racionalno lahko tiskamo naročila manjših naklad, tudi enega samega primerka. Naročila lahko tiskamo tudi mešano.

Kompakten tiskalniški sistem omogoča tisk na zahtevo, torej tisk na prototipne kroje iz tekstila, tudi športna oblačila iz poliestrskih oziroma poliestrsko obloženih vlaken.

Mimaki je na Fespi 2017 poleg rešitev tekstilnega tiska in tiska oblačil predstavil tudi sisteme tiska na platno in komercialnih tiskovin. Manjkale niso niti rešitve industrijskega tiska.

Več informacij na www.mutoh.eu.