Ragraf: Dostopen tisk etiket s sistemom T2

20171011 trojan2
Trojan2 je sistem profesionalnega digitalnega tisk etiket po dostopni ceni.
Trojan2 oziroma T2 je digitalni produkcijski sistem neskončnega digitalnega tiska etiket v malem proizvajalca TrojanLabel, ki omogoča izdelavo etiket znotraj vašega delovnega okolja po dostopni ceni. Primeren je tako za resne tiskarje etiket, kot tudi kopirnice in druga manjša delovna okolja s potrebo po označevalnih etiketah in podobno.

Kljub nižji ceni, so njegove lastnosti primerljive sorodnim industrijskim rešitvam digitalnega tiska etiket. Odlikuje ga robustna zasnova zaradi česar omogoča tisk etiket industrijskih hitrosti najvišje tiskovne kakovosti. Izpisuje iz zvitka v zvitek.

Sistem T2 omogoča tisk tudi večjih naklad, material je s pomočjo sofisticiranih programskih algoritmov samodejno voden in napetostno uravnavan. Nazivna hitrost tiska znaša več kot 18 m/min pri ločljivosti izpisa 1600dpi. Širina izpisa je prilagodljiva od 5 do 22 cm. Odlikujejo ga še funkcije, kot so: izsek in zasek etiket, samodejno čiščenje valjev. Izjemna sta tudi skladje izpisov in tiho delovanje.

Predstavitev sistema tiska etiket Trojan2.

Sistem je voden s pomočjo upravljalne konzole z na dotik občutljivim zaslonom, TrojanControl. Ta uporabniku omogoča enostavno upravljanje in arhiviranje tiskalniških opravil za enostavno ponovno uporabo z le enim klikom.

Več informacij na www.ragraf.com in  www.trojanlabel.com.

Ragraf d.o.o.
Trnoveljska cesta 2h
3000 Celje / Slovenija