Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180115 Trojan T 4
Screen GP v letu 2018 z dvema novima modeloma v družini rešitev Trojan.
Podjetje Screen GP v letu 2018 v portfelj rešitev Trojan vključuje dve novosti: Trojan T2-C in Trojan T4. Po mnenju proizvajalca sta primerna za kapljično produkcijo manjših naklad, tudi v variabilnem načinu tiska.

Tiskalniški model Torjan T2-C je po zasnovi namizni tiskalnik etiket, ki zagotavlja tiskovne rezultate primerljive večjim zmogljivejšim sorodnim modelom. S identično uporabo Memjet kapljične tehnološke zasnove omogoča tisk hitrosti do 18 m/min s širino izpisa največ 223mm in uporabo materiala v zvitku širine največ 250 mm.

Model Trojan T2-C ima majhno tlorisno zahtevo, poleg odvijalca materiala v zvitku je opremljen tudi z napenjalnim sistemom. Barvil oje dozirano lahko iz integriranih kartušnih posod s kapaciteto 250 ml, za potrebe obsežnejše produkcije pa je na voljo nadgradnja z zunanjimi posodami kapacitete 2 litrov. Ločljivost izpisov odvisno od načina tiska znaša 1600 x 1600 dpi ali 1600 x 800 dpi.

Predstavitev namizne različice platforme kapljičnega tiska etiket, Trojan T-2C.


Druga novost, model Trojan T4 , pa je celostna rešitev, ki je primerljiva preostalim že obstoječim modelom družine. Po besedah proizvajalca ima sicer identično hitrost, ločljivost in širino izpisa kot model T2-C, le da je T4 bolj robustna tiskarska rešitev s skupno težo 1200 kg. Omogoča tudi neposredne funkcije izsekovanja, laminacije ali navijanja tiskanega materiala v zvitek za posredno dodelavo.

Več informacij na www.screeneurope.com.