Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180215 ColorPainter E 64s
ColorPainter E-64s proizvajalca OKI.
Z modelom ColorPainter E-64s je OKI ponudil zmogljiv velikoformatni tiskalnik. Odlikujejo ga številne funkcionalnosti in je opremljen s šestimi barvnimi kanali. Je vsestranski in primeren tudi za aplikacije, kot sta dekoracija vozil in izdelava osvetlitvenih panojev. Skratka za tiskalniške velikoformatne aplikacije notranje in zunanje rabe.

Posebnost tiskalnika je uporaba posebnih visokopigmentiranih ECO-solventnih barvil SX. V okolje oddajajo minimalne količine vonja, zagotavljajo pa polno obarvanost površin visoke optične jakosti. Barvni izpisi imajo visoko stopnjo nasičenosti in velik barvni obseg, to še posebej velja za območje rdečih in modrih tonov. Črnilo pa v izdelavi osvetlitvenih aplikacij zagotavlja visoko obstojnost in črnino, kot je še niste videli.

Tiskalnik ColorPainter E-64s z barvili SX omogoča potisk širokega spektra medijev, izpisi imajo visoko stopnjo obstojnosti in odpornosti. Poleg klasičnih medijev lahko potiskamo tudi materiale, ki so primerni za aplikacije stenskih dekorativnih tapet, promocijskih ponjav za tovornjake, promocijskih in usmerjevalnih talnih grafik … Kombinacija optimalne viskoznosti barvil in naprednih brizgalnih glav zagotavlja ostre in čiste izpise. Inovativna tehnologija tiskanja Dynamic Drop Printing (DDP) pa zagotavlja izpis najmanjših podrobnosti in zveznih sivinskih prehodov.

Tehnologija Smart Nozzle Mapping 3 (SNM3) samodejno zazna in nadomesti zamašene in izrabljene šobe, s čimer se zmanjša poraba barve in zastoje. Programska oprema »CP Manager« pa omogoča neposredno spremljanje in upravljanje sistema s poljubne delovne postaje.

Več informacij na www.oki.com.