Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180219 Fujifilm AcuityLED1600R
Model Acuity LED 1600R proizvajalca Fujifilm predstavlja nov velikoformatni tiskalnik z modularno zasnovo in štiribarvno izpisno osnovo.
Tiskalnik Acuity LED 1600R v osnovi uporablja produkcijske izpisne glave Dimatix Q-Class in štiri barvne kanale. Modularna zasnova omogoča višjo prilagodljivost tiskalnika različnim potrebam, nadgradnja je enostavna in možna na licu mesta, v končni nadgradnji ga lahko opremimo z do osem barvnimi kanali. Poseben način tiska visoke optične jakosti (High-Density) omogoča realizacijo aplikacij, kot je tisk na prosojne (osvetlitveni panoji, okenske dekoracije) in toplotno krčljive materiale. Izpisuje s hitrostjo največ 33 m2/uro.

Sistem je združljiv z novimi barvili Uvijet RL, ki so na voljo v barvnem naboru CMYK, svetla cian in svetla magenta. Z nadgradnjo na osem barvnih kanalov lahko uporabljamo tudi posebno pokrivno in prosojno oziroma lakirno barvilo.

Barvila Uvijet RL so namenjena tisku materialov v zvitku in jih je razvil britanski razvojni oddelek Fujifilm Specialty Ink Systems. Zasnovana so za uporabo s patentirano LED-sušilno tehnologijo in izpisnimi glavami generacije Dimatix.

Več informacij na www.fujifilm.com.