Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180403 Durst P5 250 HS
Sistem P5 250 HS je Durstov prvi model zasnovan na novi platformi P5.
Podjetje Durst je s sistemom Durst P5 250 HS ponudilo prvi model v seriji strojev s platformno zasnovo P5. Za je zgrajena na najnovejši tiskalniški tehnologiji, uporablja tudi najaktualnejšo programsko opremo in delovne sisteme. Nov sistem bo javnosti na voljo v aprilu letos.

V kombinaciji z uporabniku prijaznim grafičnim upravljalnim vmesnikom in funkcijami/storitvami na daljavo sistem omogoča racionalno izvedbo naročil tako v masovni produkcijski izvedbi, kot posamični.

Po navedbah proizvajalca je nov sistem P5 250 HS za 70 odstotkov bolj produktiven v primerjavi s primerljivim obstoječim modelom P10 250 HS. V največji meri je produktivnost zvišana zaradi MEMS-šobne zasnove brizgalnih plošč, lastnih tehnologij za učinkovit prenos podatkov in hitro odzivne krmilne elektronike. V načinu tiska z dvema prehodoma (2-Pass) sistem zagotavlja hitrost tiska do 240 m²/uro z ločljivostjo 1200 dpi. V kombinaciji z velikostjo kapljic 5 pl brizganega barvila so izpisi primerljivi kakovosti ofsetnih odtisov. Dustova analitična orodja (Durst Analytics) uporabnikom omogočajo vpogled v informacije vzdrževanja in delovanja v vsakem trenutku, Durstov delovni sistem pa uporablja paket programskih orodij, ki so posebej namenjena upravljanju predlog za tisk in nemoteno in učinkovito rastrsko procesiranje.

Več informacij na www.durst-group.com.