Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190102 durst koenigbauer
Durst in Koenig & Bauer skupaj v digitalnem produkcijskem tisku.
Durst, proizvajalec naprednih digitalnih tiskarskih in produkcijskih rešitev, v 50-odstotnem deležu združuje moč s priznanim proizvajalcem konvencionalnih tiskarskih strojev, to je podjetjem Koenig & Bauer. Skupaj bosta razvijala in tržila digitalne sisteme s tiskom v enem prehodu za področje izdelave zložljive embalaže in tisk valovitega kartona.

Durst, kot vodilni ponudnik kapljičnih digitalnih tiskarskih sistemov s kopico tovrstnih strokovnjakov, bo znanje nadgradil s pomočjo tehničnih inženirjev podjetja Koenig & Bauer, ki je s 7500 zaposlenimi v skupini en vodilnih proizvajalcev strojev za tisk embalaže in bankovcev.

V prihodnosti bo skupen razvoj zagotovil celostno avtomatizirane produkcijske linije digitalnega tiska. Digitalna transformacija je namreč trend tudi v embalažni industriji, klasična tehnologija namreč ne zagotavlja in omogoča izpolnjevanje sodobnih zahtev trga. Zadovoljiva tudi ni zgolj digitalna kapljična tehnologija tiska, ta mora biti povezana s številnimi perifernimi sistemi v celostno in avtomatizirano produkcijsko linijo. Združeno poslovanje v obliki novega partnerskega podjetja bo imelo sedež v Nemčiji, poleg sodobnih produkcijskih linij digitalnega tiska bo ponujalo tudi storitve, podporo in razvoj barvil. Distribucija bo podprta preko distribucijskih mrež obeh materinskih podjetij.

Več informacij na www.durst-group.com ali www.koenig-bauer.com/en.