Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190105 azon1
Azon Matrix R je sistem digitalnega industrijskega tiska zasnovan z izpisnimi glavami Ricoh Gen5.
Podjetje Azonprinter, en vodilnih proizvajalcev digitalnih kapljičnih sistemov tiska, je v serijo industrijskih rešitev Azon Matrix dodal novo platformo tiskalnikov Azon Matrix R, ki je zasnovana z izpisnimi glavami Ricoh Gen5.

Serija industrijskih tiskalniških rešitev Azon Matrix R vključuje več modelov ploskih UV-LED-tiskalnikov z različnimi dimenzijami izpisnih miz: 800 mm x 1600 mm / 1600 mm x 2500/3200 mm. Omenjeni novi modeli tiskalniških sistemov omogočajo tisk na medije višine do največ 25 cm in skupne teže do 100 kg, kar omogoča realizacijo aplikacij industrijskega tiska za zunanjo in notranjo rabo. S sistemi serije Azon Matrix R je zagotovljena visoka stopnja produktivnosti in kreativnosti, saj izpisujejo tako rekoč direktno na kakršen koli material, kot so denimo ABS, polikarbonat, TPU, PVC, les, kamen, steklo, platno, keramika, aluminij in drugo. Podpira način tiska ADA in 3D-tiska, kar omogoča izvedbo tiska Braillove pisave, izpisuje pa lahko tudi direktno na predmete valjastih oblik. 4-barvna zasnova tiskalnikov z izpisnimi glavami s po 1200 brizgalnimi šobami zagotavlja hitrost tiska vse do 25,8 m2/uro. Po navedbah proizvajalca so šobe zasnovane za več kot 100 milijard brizgov, kar pomeni, da so izpisne glave Ricoh Gen5 tako rekoč doživljenjsko trajne.

20190105 azon2
Različne aplikacije industrijskega tiska s sistemi serije Azon Matrix R.

Skupaj z novimi tiskalnimi glavami Gen5, polno funkcionalno rastrsko procesno programsko opremo Azon RIP in EN 71-3 certificiranimi gibkimi barvili brez vsebnosti ftalata je zagotovljen kakovosten izpis in varna uporaba barvil tudi v proizvodnji potiskanega otroškega pohištva in igrač. Vsestranskost uporabe belega pokrivnega barvila, kot osnove za tisk CMYK-barvnih motivov, zagotavlja nenavadne in kreativne teksture na vseh materialih. Tiskalniki serije Azon Matrix R so namenjeni izdelovalcem znakov, različnim tiskarnam, komercialnim aplikacijam, prodajalnam daril, fotografom in vsem, ki si želijo odpreti nova poslovna področja z aplikacijami industrijskega tiska.

Več informacij na www.azonprinter.com.