Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Canon se bo na Ipexu predstavil z največjo ponudbo profesionalnih tiskalniških rešitev doslej.
 

 

Dvorana 10, razstavni prostor CDEF270, 18.-25. maj 2010, Birmingham NEC, Velika Britanija
  • Canon bo imel na Ipexu največji razstavni prostor doslej (2000m2)
  • Razstavni prostor razdeljen na posamezna območja, posvečena grafični dejavnosti in reprografskim oddelkom
  • Najbolj obsežen nabor Canonovih profesionalnih tiskalniških tehnologij, rešitev in orodij za razvoj poslovanja
  • Prvi mednarodni prikaz serije lahkih produkcijskih tiskalnikov imageRUNNER ADVANCE PRO

Canon bo svojo predanost profesionalnemu tisku letos potrdil z najobsežnejšo predstavitvijo na sejmu Ipex doslej. Na 2000 m2 velikem razstavnem prostoru bo predstavil celotno ponudbo za profesionalni tisk.



Canonov razstavni prostor bo razdeljen na območja, posvečena različnim izzivom, s katerimi se soočajo Canonove profesionalne stranke v grafični industriji in reprografiki. Predstavljen bo najbolj obsežen izbor Canonovih profesionalnih tiskarskih rešitev.

Na ogled bodo različni barvni in črno-beli tiskarski stroji imagePRESS, ki bodo v živo tiskali naročila strank, upravljana z delokrožnim sistemom Helix Production Workflow. Evropski javnosti bo prvič predstavljena nova serija lahkih produkcijskih naprav imageRUNNER ADVANCE PRO, ki predstavlja dostopno in prilagodljivo vstopnico v svet prednosti digitalnega tiska. Tiskarji in reprografiki, ki jih zanima širitev poslovanja na področju tiska velikih formatov, si bodo lahko ogledali izbor Canonovih tiskalnikov imagePROGRAF, z optimalno storilnostjo in fotografsko kakovostjo izpisov.

Vse naprave bodo povezane v resnično produkcijsko, storitveno in podporno mrežo, da bodo obiskovalci lahko videli, kako Canon rešuje tehnične in produkcijske izzive, ki so vsakodnevno prisotni v profesionalnih tiskarskih okoljih. Obiskovalci se bodo lahko seznanili s Canonovimi vrhunskimi paketi storitev in podpore ter ponudbami, kakršna je Advanced Operator Maintenance, namenjena optimizaciji delovanja in dobičkonosnosti v dinamičnih tiskarskih okoljih.

Canonova Pot k dobičku je ključnega pomena na Ipexu. Obiskovalce bo vodila fizično in vizualno skozi vrednostno verigo digitalnega tiska proti storitvam in aplikacijam, ki jim bodo pomagale pri razlikovanju od tekmecev in pri izogibanju pasti stagniranja.

Canon bo prav tako ponudil strukturirano podporo poslovanju in svetovanje s kratkimi delavnicami Podpore razvoju poslovanja. Svetovalci tega programa bodo ves čas na voljo za svetovanje in prikaz, kako lahko nekatere rešitve pomagajo doseči zastavljene poslovne cilje.

Prva postaja za tiskarje, ki želijo na Ipexu spoznati Canon, je spletno mesto www.canon-europe.com/ipex. Tu se lahko prijavijo in deležni bodo personaliziranih gradiv, ki bodo povečala vrednost njihovega obiska na Canonovem razstavnem prostoru.

Obiskovalcem, ki jih bolj kot tehnologija zanimajo zamisli in motivacija, je namenjena Galerija Leap, kjer bodo na ogled resnični primeri Canonovih strank, ki so dopolnile svoje ponudbe storitev z inovativnim poslovnim modelom, aplikacijo ali novimi načini za ustvarjanje prihodkov.

»V štiri letih, ki so minila od Ipexa 2006, se je za Canon in njegove profesionalne stranke veliko spremenilo,« je pojasnil Davide Preskett, direktor za profesionalni tisk v Canonu Europe. »Na zadnjem Ipexu smo predstavili serijo imagePRESS, ki je zaznamovala Canonov začetek v vlogi konkurenčnega ponudnika na področju barvnega produkcijskega tiska. Od takrat smo trdo delali na razvoju vrhunskih profesionalnih tiskarskih tehnologij, rešitev in orodij za razvoj poslovanja, namenjenih podpori tiskarjem pri napredku in ustvarjanju novih storitev z dodano vrednostjo.«

»Poleg našega hitrega napredka v tiskarstvu je trg doživel krizo zaupanja, ki so jo še poglobile edinstvene gospodarske razmere. Spremenile so se tudi navade potrošnikov in poslovanja.«

»Občutek imamo, da se v panogo vrača optimizem in da se tiskarji zavedajo, da je njihov dolgoročni uspeh odvisen od pozitivnih sprememb. Ipex je za Canon odlična priložnost, da pomaga tiskarjem storiti korak na nova področja poslovanja, na katera morda še pomislili niso,« je zaključil Preskett.

###

O Canonu Europe
Canon Europe je regijska prodajna in tržna podružnica za Canon Inc., navzoča v 120 državah in z več kot 11.000 zaposlenimi v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (EMEA).

Canon je bil ustanovljen leta 1937 s ciljem izdelati najboljši fotoaparat za končne uporabnike, od takrat pa je Canonova strast pod sloganom Moč slike tehnologijo razširila na mnoga druga področja in ga učvrstila na vodilnem položaju na področju izdelkov za široko potrošnjo in profesionalnih rešitev za upodabljanje. Med njihovimi izdelki so digitalni kompaktni in zrcalno-refleksni fotoaparati, objektivi televizijskih kamer, prenosne rentgenske naprave ter večfunkcijski in produkcijski tiskalniki, ki jih dopolnjujejo storitve z dodano vrednostjo.

Canon veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi uporabnikom ponudil najinovativnejše naprave, ki jim omogočajo izražanje lastne ustvarjalnosti. Od ljubiteljskih fotografov do profesionalnih tiskarskih podjetij, Canon vsaki stranki omogoča, da živi svojo strast do slik.

Canon je prepričan, da je upoštevanje interesov družbe in okolja neločljiv del dobrih poslovnih praks. To izraža tudi skozi korporativno filozofijo Kyosei - živeti in delati za skupno dobro.

Več informacij o Canonu Europe je na voljo na: www.canon-europe.com.

O Canonu Adria d.o.o.
Canon Adria d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje tehnične podpore in trženja za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Za nadaljnje informacije se obrnite na:

Nataša Porenta
Canon Adria d.o.o.
Dunajska cesta 128a
1000 Ljubljana
Tel.:        +386 (1) 530 87 20
Faks:      +386 (1) 530 87 45
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
www.canon.si

ali

Tomaž Zajc
MA marketing d.o.o.
Stara cesta 23
1360 Vrhnika
Slovenija
Tel.: +386 41 675 820
Faks: +386 (1) 750 20 82
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.