Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190513 Ricoh Pro L5130 L5160
Nov tiskalniški sistem za digitalni tekstilni tisk Ricoh ProTM L5160.
Podjetje Ricoh za Fespo pripravlja premierno predstavitev svojega novega lateksnega velikoformatnega tiskalnika, Ricoh ProTM L5160. Omenjen sistem z načinom tiska iz zvitka je bil razvit v skladu s potrebami trga po višji produkcijski učinkovitosti v delovnih okoljih z več številčnimi tiskalniškimi opravili manjših naklad. Poleg višje produktivnosti nov sistem zahteva tudi manj vzdrževanja. Nov tiskalnik je na evropskem tržišču na voljo že od aprila letos dalje.

Na Fespi bodo poleg omenjenega tiskalnika predstavili tudi nov vstopni model tekstilnega tiskalnika (DTG) Ri 100, ki je namenjen aplikacijam dekorativnega tiska na tekstil. Omenjen nov vstopni model tiskalnika je zasnovan na preverjeni tehnologiji tiskalniškega sistema Ri 6000. Z njima lahko enostavno potiskamo majice, vrečke iz blaga, puloverje (tudi s kapuco) in denimo nogavice.

Richo-ov razstavni koncept »Solutions Hub« bo namenjen predstavitvi funkcionalnih zmogljivosti programskih rešitev, predstavljen bo tudi produkcijski strežnik Colorgate, ki je del Ricoh-ove ponudbe od decembra 2018 dalje.

Več informacij na www.ricoh.com.