Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190529 Epson Surecolor SC S60600L
Nova SureColor SC-S60600L in SureColor SC-S80600L sta zasnovana z izpisnimi PrecisionCore TFP- glavami in opremljena z rastrsko procesnim sistemom Epson Edge Rip.
Epson je na letošnji Fespi predstavil dva nova modela tiskalnikov serije SureColor, to sta SureColor SC-60600L in SC-800600L. Obsta sta namenjena velikoformatnemu tisku promocijskih panojev in podobnega v zahtevnejših produkcijskih okoljih.

Uporabniki novih modelov tiskalnikov SureColor imajo prost dostop do spletne podatkovne knjižnice Eson Edge Dashboard, ki trenutno šteje več kot 250 EMX-profilov različnih tiskovnih medijev različnih proizvajalcev, ki zagotavljajo zanesljiv in kakovosten tisk.

Nova SureColor SC-S60600L in SureColor SC-S80600L sta zasnovana z izpisnimi PrecisionCore TFP- glavami in opremljena z rastrsko procesnim sistemom Epson Edge Rip. V kombinaciji s programskim orodjem LFP Accounting-Tool so opravila pregledna in stroškovno predvidljiva ves čas. Z obema tiskalnikoma lahko izpisujemo na različne tiskovne medije, kot so prosojne folije, foto-papir, tapete, vinil in drugo.

Poleg omenjenega so izpostavili tudi novost velikoformatnih tiskalnikov serije SC-S, ki so odslej v osnovni konfiguraciji opremljeni z 1.5-litrskimi posodami za doziranje barvila, kar je še posebej dobrodošla novost tiskarjem z izpisom velikih in barvno polnih površin.

Več informacij na www.epson.com.