Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190626 inkcups x5
Nov UV-ploski tiskalnik X5 izdela izpis velikost 1100 x 610 mm v pičlih dveh minutah.
Podjetje Inkcups s sedežem v Danversu (ZDA) je proizvajalec naprednih kapljičnih sistemov tiska, tampo-tiskarskih strojev, sistemov za lasersko izdelavo klišejev in sorodnih orodij oziroma pripomočkov. Na nedavni Fespi so evropski javnosti premierno predstavili nov UV-ploski tiskalnik X5, ki je namenjen direktnemu tisku na predmete različnih oblik.

Nov predstavljen sistem je zasnovan s petimi brizgalnimi glavami Ricoh-Gen-5, ki zagotavljajo izpis na ravne in rahlo upognjene površine različnih predmetov višine do 150 mm. Izpisujemo lahko v formatu največ 1100 x 610 mm, običajne aplikacije za sistem so potisk platnic rokovnikov, promocijskih izdelkov, panojev, ograj, avtomobilskih delov, delov hladilnika ...

Sistem X5 izpisuje s šestimi barvnimi kanali, CMYK + 2 kanala s pokrivno belo barvo. Dodatna opcija je tudi možnost uporabe lakirne enote. Zasnova tiskalnika X5 je robustna, zato je kot tak namenjen industrijskim aplikacijam tovrstnega tiska v zahtevnejših delovnih okoljih. Njegova največja izhodna ločljivost tiska znaša 1200 dpi.

Več informacij na www.inkcups.com.