Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190909 Durst TauRSCi420
Sistem Tau RSCi s širino izpisa 420 mm.
Podjetje Durst je aktualno razširilo ponudbo RSC-sistemov, to je sistemov za kapljični tisk etiket, ki jih bodo javnosti v živo predstavili na letošnjem Labelexpu. Vzporedno bodo predstavili tudi programske rešitve spletnega tiska, delovnih sistemov za izdelavo etiket »Workflow Label« in tudi prilagodljivih MIS-sistemskih rešitev.

Med strojnimi rešitvami bodo predstavili še novi in modularno zasnovani sistem tiska etiket Tau RSCi, ki je na voljo v različnih širinskih različicah izpisa od 330, 420 do 508 mm s hitrostjo izpisa vse do 100 m/min. Na razstavnem prostoru bo možno v živo spoznati tudi delovanje sistemov Tau 330 RSC in RSC-E, s katerima bodo predstavili 2 nova način tiska z uporabo bele pokrivne barve: High Opacity White in High Speed White. Slednji omogoča tisk s pokrivno belo barvo pri hitrosti največ 80 m/min.


Poleg omenjenega bodo v živo predstavili tudi tisk z novimi nizko-migracijskimi UV-barvili na sistemih RSC. Ta izpolnjujejo aktualne zahteve živilskih in farmacevtskih regulativ EUPIA in Swiss Ordinance.
 
Več informacij na www.durst-group.com.