Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20200319 durst p5 350
Hibridna rešitev digitalnega tiska, Durst P5 350, širine izpisa 3,5 m za potisk ploskih materialov in materialov iz zvitka.
Durst je za nedavno odjavljeno Fespo pripravljal predstavitev platforme rešitev P5. Aktualno nadgrajen sistem P5 350 omogoča potisk togih in gibkih materialov do širine 350 cm, aktualna različica je opremljena s številnimi novimi funkcijami in opcijami uporabe barvila, ki omogočajo hibridno izdelavo raznolikih grafičnih aplikacij. Omogočajo tudi aplikacije tekstilnega tiska.

Z Durst-ovo konceptualno zasnovo Pixel-to-Output je omenjen tiskalnik opremljen tudi z delovnim sistemom, ki omogoča upravljanje predlog za tisk, pripravo na tisk in analitiko z uporabo dejanskih proizvodnih parametrov oziroma informacij. Ob nakupu tiskalnika poleg namestitve sistema naročniku pripada tudi uvajanje programske opreme in nekatere storitve.

Prva uradna predstavitev nove tiskalniško produkcijske platforme P5 s tiskalnikoma P5 350 in P5 210 je bila že na Fespi 2019 v Münchnu (Nemčija), od tedaj so posvetu namestili že več kot 50 tovrstnih primerkov.

Strateški koncept Pixel-to-Output omogoča različne poslovne možnosti, saj je osnovna tega modularno nadgradljiv programski del, ki omogoča različne funkcije priprave in obdelave predlog za tisk. Omogoča tudi centralizirano povezavo različnih in več tiskalniških sistemov.

Durst Professional Services (DPS) - storitvene možnosti podjetja Durst imajo v ponudbi tudi platformo pametnega trženja  Smart Shop, ki zagotavlja funkcije spletnega tiska oziroma spletnega trženja tiskovin, poseben konfiguracijski vmesnik pa omogoča celostno integracijo tiskalniških sistemov in neposredno povezavo s trženjskim okoljem. Modul Lift-ERP omogoča napredno upravljanje zalog blaga.

Več informacij na www.durst-group.com.