Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
 20200401 Roland DG EJ 640 Deco
Roland DG EJ-640 Deco je nov velikoformatni tiskalnik, ki je zaradi uporabe posebnih barvil nadvse primeren za izdelavo tiskovin za notranjo rabo.
Roland DG je z novim tiskalnikom EJ-640 Deco predstavil novo velikoformatno rešitev, ki je posebej namenjena izdelavi tiskovin za notranjo rabo. Uporablja namreč barvila na vodni osnovi, zato lahko z njim tiskamo unikatne stenske obloge ali plakate, sejemske grafike, potiskamo senčila ali žaluzije, izdelujemo pa lahko tudi promocijske tiskovine za zunanjo rabo.

Po navedbah proizvajalca nova vodno osnovana barvila tiskalnika EJ-640-Deco zagotavljajo dobro pokrivnost na različnih medijih, tako premazanih kot tudi nepremazanih, standardnih tapetah in tapetah brez vsebnosti PVC ter drugih. Nova barvila zagotavljajo kakovostne izpise s tankim nanosom, izpisi so obstojni na pranje, v zaprtih prostorih pa zagotavljajo visoko stopnjo kakovost zraka A+ po kvalifikaciji AgBB. Njihova dodatna odlika je hitro sušenje pri nižjih temperaturah, zato je možna neposredna zanesljivo kakovostna dodelava tiskovin.

Tiskalnik EJ-640 Deco izpisuje v širini do 1,61 metra z ločljivostjo do 1.440 dpi, uporablja pa 7 barvnih kanalov.

Več informacij na www.rolanddg.co.uk.