Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Mimaki je napovedal, da bo na trg ponudil novo metalno barvilo kompatibilno s serijo barvil »ES3 Eco«. Možno ga bo uporabljati s tiskalniki velikega formata »CJV30« in »JV33«. Barvilo bo na voljo v oktobru 2010.


Mimaki JV33.

Metalni učinki z barvo, kot je zlata, bronasta, srebrna in drugi odtenki bodo možni tudi v sklopu barvil serije »ES3 Eco«. Obstoječi klasični tiskalniki Mimaki, kot tudi  model »JV33« in »CJV« so združljivi z novim barvilom. Za uporabo le tega ni potrebna nobena nadgradnja oziroma prilagoditev obstoječe tiskalniške opreme. V skladu z novim barvilom je posodobljena in na voljo v obliki nadgradnje nova različica programske opreme tiskalnikov in RIP sistemov.

Uporabnik s pomočjo dodatne baze metalnih barvil programskega vmesnika »Raster Link pro5« enostavno definira uporabo posebne srebrne barve. Sočasno z različnim odtenki metalnih barvil bo Mimaki na trg ponudil tudi belo temeljno barvo serije »ES3 Eco«. Ta je uporabna predvsem v aplikacijah na prosojne in barvne tiskovne materiale.

Za več informacij kliknite tukaj.