Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje Atlantik Zeiser bo v okviru sejma FachPack 2010 predstavilo sistem »Digiline Single Product 300« za tisk embalaže z variabilnimi podatki. Digitalni tiskarski sistem je v prvi vrsti namenjen variabilni izdelavi embalaže, etiket, zaščitnih tiskovin, klasičnih papirnih tiskovin.


Sistem Digiline.

V Nürnbergu bodo v okviru prireditve Fachpack 2010 predstavljene sofisticirane aplikativne rešitve izdelave embalaže. Ena izmed atraktivnejših rešitev bo zagotovo Omega digitalni tiskalniški modul. Prav tako zanimivi bodo tako imenovani Gamma tiskalniški moduli, ki omogočajo neposredni tisk v štirih barvah na pločevinke in 3D embalažo iz plastike v štirih barvah.

Atlantic Zeiser pa bo predstavil sistem Digiline, konfiguracijo »Digiline Single Product 300«, s pomočjo različnih aplikativnih predstavitev. Tako bo prikazan tisk na embalažne izdelke iz kartona in plastike. Srce sistema sta digitalni tiskalniški kapljični modul »Omega 72i« za vzdolžni tisk in »Omege 36«za prečni tisk. Omogoča tisk ločljivosti 720 dpi s hitrostjo 660 m/min, kar zagotavlja čitljivost tudi teksta velikosti 2 točk.

Serija Digiline je primerna za različne aplikacije izdelave/dodelave embalaže, kot je zaščitni tisk, personalizirani tisk, označevanje/kodiranje pol, variabilno naslavljanje, transpromocijski tisk... Odvisno do konfiguracije sistema je možno tiskati tudi s posebno temeljno belo barvno oziroma posebno peto. Sistem je opremljen s programskim PDF delovnim sistemom, omogoča pa tudi uporabo nadzorne sistemske kamere, ki beleži napake oziroma nadzira kakovost produkcije.

Sistem omogoča realizacijo izdelkov širine 30-1050 mm. Kot partnerska podpora je zagotovljena integracija tiskalniških modulov Omega, Delta in Gamma, kot tudi primernih sušilnih modulov. Za združljivost skrbi vmesniški modul »MiniController«.

Za kaj več lahko obiščete sejem Fachpack, ki bo potekal od 28. - 30. septembra letos.

Več informacij na www.atlanticzeiser.com.