Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160310 canon eos 1300d
Vodilna ponudba komercialnih zaslonov ločljivosti UHD z izdelki Ultra Stretch, ki imajo neverjetno razmerje zaslona 58:9.
LG Electronics je okrepil svoja prizadevanja, da na trgu komercialnih zaslonov uspe s tehnologijo OLED, ki zagotavlja izjemno kakovost slike. Podjetje je predstavilo popolnoma novo ponudbo izdelkov OLED za označevanje. Ker zasloni OLED svetlobo oddajajo brez osvetlitve od zadaj, so barve prikazane bolj natančno. Rezultat je kakovost slike, ki je najbliže naravnim barvam. Poleg tega iz zaslonov OLED ne glede na vidni kot ne uhaja svetloba in ne prihaja do popačenja barv.

LG je izpostavil svojo rešitev dvostranske digitalne oznake. Čeprav je rešitev zelo tanka, je mogoče istočasno videti zaslona na sprednji in zadnji strani. Zaradi neobičajnega oblikovanja in odličnega izkoristka prostora je ta izdelek deležen velike pozornosti.

Podjetje je prikazalo tudi oznake različnih oblik, kot so valoviti in ukrivljeni zasloni. V primerjavi s tradicionalnimi zasloni LCD so zasloni OLED tanjši, zaradi česar je mogoče izdelati tanke in ukrivljene izdelke. Tehnologija je najboljša izbira za javna mesta, kjer se zbira veliko število ljudi. Zagotavlja namreč točen prikaz barv, velik vidni kot in številne druge prednosti. Novost je tudi Ultra Stretch, izdelek za oznake, ki nudi edinstveno razmerje slike 58:9. Zaslon je širok 2148 mm in visok 335 mm, postaviti pa ga je mogoče vodoravno ali navpično. Zaslone Ultra Stretch je mogoče uporabiti kot digitalne oznake na letališčih, pozdravne zaslone v podjetjih ali kot digitalne oglasne panoje v trgovinah. Tako imajo veliko praktičnih možnosti za uporabo. Velik zaslon in visoka ločljivost pomenita, da je mogoče na enem zaslonu prikazati veliko količino informacij.

20160310 lg ise 2

20160310 lg ise 3

LG je poleg tega predstavil tudi različne intuitivne in izjemno koristne rešitve, ki temeljijo na platformi webOS. Pri uporabi v digitalnih oznakah se lahko webOS poveže z brezžičnim omrežjem in pametnimi napravami, kot so telefoni in tablice. Če je rešitev uporabljena v restavraciji, je mogoče na zaslonu jasno prikazati meni, cene in hranilne vrednosti ter jih posodabljati s pametnimi napravami.

Kwon Soon-hwang, izvršni podpredsednik podjetja LG Electronics in vodja poslovne enote informacijskih zaslonov, je poudaril: »Zagotavljali bomo popolnoma drugačne izdelke in storitve na trgu prikazovalnikov, ki jih bosta odlikovala izjemna kakovost slike in napredna tehnologija.«

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je vodilno podjetje in tehnološki inovator na področju zabavne elektronike, mobilnih komunikacij in bele tehnike, ki na 119 lokacijah po vsem svetu zaposluje 82.000 ljudi. Z globalno prodajo, ki je v letu 2014 dosegla 55,91 milijarde USD (59,04 triljona KRW), in s štirimi poslovnimi enotami – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance in Air Solution ter Vehicle Components – sodi LG med ene najpomembnejših svetovnih proizvajalcev ploskih televizorjev, mobilnih naprav, klimatskih naprav, pralnih strojev in hladilnikov. LG Electronics je partner leta 2014 organizacije ENERGY STAR. Za več novic in informacij o podjetju LG Electornics obiščite spletno stran www.LGnewsroom.com.

O podjetju LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company je vodilno svetovno podjetje za televizorje, avdio-video sisteme, računalniške zaslone, osebne računalnike ter digitalne oglasne in komercialne zaslone. Podjetje je odprlo novo obdobje inovacij na trgu s televizorji, ustvarilo pionirske tehnologije, kot so televizorji OLED, in razvilo intuitiven operacijski sistem, ki uporabnikom omogoča doživetje vseh prednosti pametnih televizorjev. LG je zavezan izboljševanju življenj uporabnikov z inovativnimi izdelki za domačo rabo na čelu z nagrajenimi televizorji 4K OLED, ULTRA HD in webOS.

Več informacij na www.LG.com.