Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160921 canon ef 70 300mm f4 5.6 is ii usm
Zajemite akcijo na fotografijah in v filmih: Canon predstavil EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM s hitro, kot šepet tiho tehnologijo Nano USM za fotografiranje divjine in športa.
Canon je predstavil EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM – resnično vsestranski telefoto objektiv, ki nadomešča EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM in je namenjen ljubiteljskim in naprednim fotografom ter video snemalcem. Eleganten in kompakten EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM ima impresivno goriščno razdaljo 70–300 mm, ki omogoča zajem različnih subjektov z razdalje in ko ste na poti, bodisi želite fotografirati šport, divjino, akcijo bodisi snemati filme. Objektiv odlikujeta vrhunsko samodejno ostrenje in optična tehnologija, primerna za fotografije in filme, zaradi česar je dobrodošel dodatek k opremi naprednih uporabnikov sistema EOS. Zasnovan je za uporabo s fotoaparati s tipalom velikosti APS-C ali polnega formata, od EOS-a 80D do EOS-a 6D. Je visokozmogljiv objektiv, s katerim se lahko približate akciji in ustvarite čudovite rezultate zajema trenutka, ki bodo pustili vtis.


Izjemna kakovost posnetkov za vse razmere
Nova formula, ki se ponaša s povsem novo optično zasnovo, temelječo na Canonovih izkušnjah z optiko, uporablja element UD-leče (Ultra-low Dispersion), ki zmanjša pojav kromatične aberacije, kar zagotavlja jasne fotografije s čudovitimi barvami in kontrastom. Ob uporabi povečave novi štiristopenjski optični stabilizator slike zmanjšuje tresenje fotoaparata in zamegljenost, kar zmanjšuje potrebo po stojalu ter omogoča fotografiranje z daljšimi hitrostmi zaklopa, kljub temu pa še vedno dosežete ostre posnetke. V iskanju popolnega posnetka boste z vgrajeno tehnologijo Nano USM objektiva EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM zajeli celotno akcijo. Prebojna tehnologija Nano USM je bila predstavljena z objektivom EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM in nudi hitro ostrenje ter izjemno hitrost sledenja, združeno s tekočim, tihim delovanjem. V kombinaciji z vsestransko goriščno razdaljo vam omogoča zajem čudovitih portretov in hitre akcije, tako s fotografijami kot filmi. Zaradi tehnologije Nano USM je objektiv popoln za filmske ustvarjalce, saj daje filmom naravni videz in občutek. Tih pogon zagotavlja, da šum ob ostrenju ne moti filmskega zvoka, ter omogoča gladke prehode ostrenja od enega subjekta k drugemu.

Natančno ostrenje: Lens Information Display
EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM je prvi Canonov objektiv, ki ga odlikuje elektronski zaslon Lens Information Display, popoln za napredne fotografe, ki zahtevajo prikaz fotografskih informacij v realnem času. Popoln je za hitro preverjanje nastavitev, saj vključujejo zaslonski načini prikaz razdalje ostrenja, skale za merjenje globine polja pri različnih zaslonkah, tresenja fotoaparata in goriščne razdalje. Zaslon, ki nudi fotografom številne informacije, je uporaben za preverjanje tresljajev pri fotografiranju z nizkih zornih kotov, poleg tega pa omogoča izračun 35 mm ekvivalentov, kadar uporabljate fotoaparate EOS s tipaloma APS-C in APS-H. Elegantna črna oblika objektiva skladno dopolnjuje videz Canonovih ohišij EOS, medtem ko je zaradi praktičnega 67 mm navoja filtra in nevrtljivega sprednjega elementa združljiv in primeren za uporabo s filtri drugih Canonovih objektivov serije EF.

EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM – ključne lastnosti:
  • Približajte se in zapolnite posnetek s svojim subjektom
  • Visokozmogljivo ostrenje pri fotografijah in filmih
  • Bodite obveščeni z vgrajenim zaslonom za informacije glede objektiva
  • Vrhunska kakovost fotografij z napredno optično zasnovo
  • Kompaktna oblika, ki jo lahko vzamete kamorkoli

###

O Canonu Europe
Canon Europe je regijska prodajna in tržna podružnica za Canon Inc., navzoča v 116 državah in z 19.000 zaposlenimi v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (EMEA).

Canon je bil ustanovljen leta 1937 s ciljem izdelati najboljši fotoaparat za končne uporabnike, od takrat pa je Canonova strast pod sloganom Moč slike tehnologijo razširila na mnoga druga področja in ga učvrstila na vodilnem položaju na področju izdelkov za široko potrošnjo in profesionalnih rešitev za upodabljanje.

Med njihovimi izdelki so digitalni kompaktni in zrcalno-refleksni fotoaparati, objektivi televizijskih kamer, prenosne rentgenske naprave ter večfunkcijski in produkcijski tiskalniki, ki jih dopolnjujejo storitve z dodano vrednostjo.

Canon veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi uporabnikom ponudil najinovativnejše naprave, ki jim omogočajo izražanje lastne ustvarjalnosti. Od ljubiteljskih fotografov do profesionalnih tiskarskih podjetij, Canon vsaki stranki omogoča, da živi svojo strast do slik.

Canonova korporativna filozofija je Kyosei - »Živeti in delati skupaj za splošno dobro«. V regiji EMEA Canon Europe stremi k trajnostnemu poslovanju, osredotoča se na zmanjšanje svojega vpliva na okolje in z uporabo Canonovih izdelkov, rešitev in storitev pomaga strankam pri zmanjševanju njihovega. Canon je pridobil globalni certifikat ISO 14001, ki dokazuje upoštevanje vrhunskega okoljskega standarda.

Več informacij o Canonu Europe je na voljo na: www.canon-europe.com.

O Canonu Adria d. o. o.
Canon Adria d. o. o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje trženja v Sloveniji in na Hrvaškem ter tehnične podpore za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Več informacij o podjetju Canon Adria je na voljo na: www.canon.si.