Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Tiskar s Xeroxovo tehnologijo izdela več kot tri milijone čestitk na mesec.


Xerox je na sejmu PMA 2010 potrdil uspešnost svojih rešitev na trgu foto založništva. Letošnje leto je bil Xerox že četrtič zapovrstjo na sejmu PMA prisoten z digitalnimi tiskalniškimi rešitvami, programsko opremo in orodji za razvoj poslovanja. Na razstavnem prostoru, ki si ga je delil s Fujifilmom, je prikazal rešitve za izdelavo foto knjig, koledarjev, razglednic in drugih izdelkov foto založništva.

Na ogled je bil barvni digitalni tiskalnik Xerox 700 Digital Color Press, ki je osvojil nagrado za inovativnost DIMA. Digitalni produkcijski sistem s hitrostjo izpisovanja 70 strani na minuto ima novo dodelavno enoto za izdelavo knjižic v produkcijski verigi.

Med najuspešnejšimi Xeroxovimi zgodbami je primer podjetja SendOutCards iz Salt Lake Cityja, ki letno izdela več milijonov čestitk. Samo v decembru 2009 so prodali tri milijone čestitk, s čimer so več kot podvojili prodajo v enakem obdobju leto poprej. Ključna razloga za ta uspeh sta bila kakovost tiska in učinkovitost tiskalnikov Xerox iGen3. Letos nameravajo svoje poslovanje razširiti še na področje foto knjig in koledarjev.

Več na www.xerox.si.

Admir Joldic
PSG Manager

Xerox Slovenija d.o.o.
Bravničarjeva 13
1000 Ljubljana, Slovenia
tel: +386 1 600 10 83
gsm: +386 41 329 826
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
web: www.xerox.si