Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170414 KP connectEQUIOS
Nov integriran delovni sistem omogoča vzpostavitev hibridne dodelave na način avtomatizirane proizvodnje po konceptu Smart Factory.
Skupini Komori in "Screen Graphic and Precision Solutions" (Screen GP) sta v sodelovanju razvili nov integriran delovni sistem, ki omogoča vzpostavitev avtomatizacije vseh dodelavnih procesov tiskarske proizvodnje. Trenutno je rešitev še v beta-testni fazi.

Tiskarne se soočajo z vse bolj raznolikimi grafičnimi opravili, oblikovalske ideje so v grafični industriji tako rekoč brezmejne. Zato tudi vse več potreb tiskarn po optimizirani, učinkoviti in avtomatizirani proizvodnji, kar zagotavlja realizacijo v vse krajših rokih.V ta namen sta skupini razvili delovno upravljalni sistem KP-Connect Pro (prej imenovan K-Station 4), ki deluje v kombinacij s Screenovo grafično programsko platformo Equios različice 5. Novost omogoča povezovanje različnih strojev za tisk in dodelavo s pomočjo podatkovnega protokola JDF, kar zagotavlja celovit in integriran nadzor procesov v smislu avtomatizacije teh od priprave, tiska, do dodelave.

Več informacij na www.komori.com in www.screeneurope.com.