Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180711 PrintIQ Logo
Celosten MIS-poslovno informacijski sistem za grafična okolja je zahteven in kompleksen programski koncept, podjetje IQ ima rešitve.
Podjetje IQ javnosti ponuja celosten MIS-informacijski sistem printIQ poslovnega vodenja, ki omogoča upravljanje opravil vse od oddaje naročil, izdelave kalkulacij, sledenju proizvodnega statusa naročil vse do dostave. Pregled statusov naročil so pregledni tako za stranke/naročnike, kot izvajalce. Status realizacije lahko enostavno posodobijo vsi sodelujoči v procesu realizacije s pomočjo tabličnih računalnikov in mobilne aplikacije printIQ App, terminalov ali optičnih čitalcev. Sledenju statusov naročil je namenjen spletni programski modul Job Track.

Podjetje IQ je svoj prvi poslovno informacijski sistem ponudilo leta 2008, zato imajo bogate tovrstni izkušnje in zavedajo se, da je celostna obravnava izvedbe grafičnih opravil zahtevno opravilo. To še posebej velja za sodobna grafična okolja, ki zahtevajo prilagajanja zahtevam strank na zahtevo oziroma v zadnjem trenutku. Preglednost izvedbe naročil so ključnega pomena za učinkovito izvedbo, ki na tak način v zadnjem hipu zadovolji še tako zahtevno stranko. MIS-sistem printIQ je zasnovan tako, da imajo vsi oddelki, ki sodelujejo v proizvodnji verigi, vpogled v statuse naročil, še več, sistem denimo tudi opozarja računovodstvo, da pripravi kalkulacijo/predračun za dokončen vnos in potrditev naročila.

Različica printIQ Core je najnaprednejša v ponudbi IQ in jo sestavlja 8 programskih modulov. Vključuje sistem popolnega pregleda poslovanja in statusi izvedbe naročil, vključno s statusnimi obvestili, možnostjo spletnega naročanja tiska in neposredno integracijo s številnimi računovodskimi programi in podatki v oblaku (možen je tudi izvoz podatkov v obliki CSV za starejše računovodske programe). Pri pretoku računovodskih podatkov se računi v računovodsko programsko opremo istočasno kopirajo.Obvestila o izvedenih naročilih oziroma odpremi se samodejno pošljejo tudi naročnikom, dostavo se lahko spremlja preko dobavnice.

Sistem printIQ Core lahko na enem mestu povezuje in upravlja tudi različne grafične delovne sisteme in orodja. V postopek naročanja tiskovin preko spleta lahko denimo povežemo rešitev Enfocus Switch, kar omogoča neposredno preverjanje korektnosti vhodnih dokumentov za tisk. 

Integracija in uporaba programskega sistema Enfocus Switch v poslovno informacijskem okolju printIQ Core.

Več informacij na www.printiq.com.