Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190115 esko amtech
Partnersko sodelovanje podjetij Esko in Amtech Software bo novosti prineslo predvsem za področje izdelave embalaže iz valovitega kartona.
Podjetje Esko je napovedalo, da je s podjetjem Amtech Software vstopilo v strateško partnerstvo, da bi svojim strankam na trgu obdelave in izdelave embalaže iz valovitega kartona zagotovilo še več učinkovitosti. Partnerstvo bo predvsem skušalo odpraviti podatkovne podvojitve v delovnih tokovih, s tem bo zagotovljena višja stopnja učinkovitosti v celostno avtomatiziranih in podatkovno vodenih delovnih procesih.

Trenutno obe podjetji razvijata novo možnosti integracije programskih rešitev Esko (ArtiosCAD, Automation Engine, WebCenter QuickStart) in Amtech Encore ERP-sistema. Omenjeno je še en dokaz, kako Esko sledi načrtovani viziji razvoja s povezovanjem različnih strojnih in programskih rešitev v verigi proizvodnje embalaže iz valovitega kartona. Osrednja programska rešitev omenjene proizvodnje je pri tem orodje Artios CAD, ki omogoča strukturirano snovanje in oblikovanje embalaže vse od izdelave prototipa do dejanske produkcije.

Avtomatizacijski gonilnik (Automation Engine) je v osnovi Eskov delovni strežnik, ki avtomatizira postopke priprave, kar povečuje delovni proces in hkrati zmanjšuje možnost napak operaterjev/oblikovalcev.

Amtech bo v partnerstvu prispeval svojo programsko ERP-rešitev v oblaku, ki je združljiva za uporabo tudi na mobilnih in tabličnih napravah, omogoča pa sledenje proizvodnji in dobavi embalaže v dejanskem času. Proizvajalcem je na ta način omogočena optimizacija delovnih procesov na osnovi podatkovnih trendov proizvodnje in z uporabo posebnih algoritmov za ugotavljanje teh. Omenjena ERP-rešitev je primerna za proizvajalce embalaže iz valovitega kartona neglede na velikost.

Več informacij na www.esko.com in www.amtechsoftware.com.