Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170530 DP Lentikular
Folija lahko režemo strojno avtomatsko ali ročno.
Podjetje DP Lenticular je trgu ponudilo novo ekstrudirano lentikularno folijo Motion 20 LPI UV-LF za digitalni tisk. Na voljo je v velikem formatu. Omogoča izvedbo dinamičnih grafičnih učinkov pod različnimi koti opazovanja, kot so denimo povečava, preliv dveh slikovnih motivov in podobnih animacij. Primerna je za notranjo in zunanjo rabo.

Folija sestoji iz prosojne in sijajne površine in je namenjena opazovanju pod kotom 54 stopinj. Skupna debelina folije znaša 1,95 mm. Namenjena je izdelavi animiranih lentikularnih grafik z digitalnimi sistemi tiska, tudi ploskimi tiskalniki direktno ali posredno s postopkom kaširanja. Omogoča strojni avtomatski ali ročni razrez, režemo jo lahko tudi z laserskimi rezalniki. Na voljo je v velikem formatu 122 x 180 cm, pakirana po 10 kosov na paket in do 100 kosov na paleto. Po predhodnem naročilu so na voljo tudi drugi formati.

Nova folija razširja ponudbo obstoječih različic folij 3D 20 LPI UV-LF in 3D 28 LPI UV-MF. Za daljšo obstojnost izpisov ima folija tudi UV-zaščitno vlogo, saj je obdelana s posebnim UV-premazom. Po besedah proizvajalca je več let odporna tudi na porumenelost.

Več informacij na www.dplenticular.com.