Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180411 HERMA
Recikliranje odpravlja ozko grlo razpoložljivosti surovin na trgu.
Podjetje Herma, specialist v razvoju samolepilnih tehnologij, je v preteklem letu zahvaljujoč posebni reciklažni tehniki silikoniziranih nosilnih papirjev etiket v proizvodnji samolepilnih papirjev ustvaril 439 ton manj ogljikovega dioksida. Ta bistveno prispeva h kompenzaciji ogljikovega odtisa podjetja Herma.

Silikonizirani nosilni papir se pojavlja povsod, kjer je potreba po označevanju/etiketiranju, v največjih količinah je zastopan v potrošniški, prehrambni in logistični industriji. Ves ta papir je odslej dejansko primeren za trajnostno predelavo.

Že sedmič zapored
Podjetje Herma je s svojim voznim parkom, proizvodnjo in vsem pripadajočim poslovanje znova doseglo cilj klimatsko nevtralne proizvodnje. S pridobitvijo okoljskega certifikata organizacije Cycle-4-Green (C4G) je podjetje Herma v letu 2017 za 2017 ton zmanjšalo proizvodnjo svežega silikoniziranega nosilnega papirja.

Preprečevanje pomanjkanja surovin
Podjetje Herma nagovarja vse industrijske deležnike, da pristopijo k okoljskim usmeritvam organizacije C4G. S tem ne bodo zgolj okolju prijaznejši oziroma trajnostni, temveč bodo rešili tudi številne težave pomanjkanja svežih surovin. V veliko primerih zmanjša tudi stroške nabave surovin.

Več informacij www.herma.co.uk.