Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180807 liquorice
Različica paprija Liquorice ima najbolj globok črni ton v ponubi James Cropper.
Podjetje Römerturm, proizvajalec posebnih papirjev, je v sodelovanju s proizvajalcem specialnih papirjev in barv James Cropper nadgradilo svojo ponudbo papirjev in kartonov, med drugim tudi za področje izdelave embalaže. Britansko podjetje James Cropper namreč odlikuje 170-letna tradicija izdelave papirja in kartonov, zato so ti izjemne kakovosti.

V ponudbi Römerturm je odslej na voljo tudi serija rešitev Bowston Black, barvni papir in karton, ki so izdelani iz 100-odstotno predelanih vlaken. Omenjena družina papirjev in kartonov je primerna za izdelavo kompleksne zložljive embalaže. Primerni so tudi za izdelavo foto albumov in podobnega. Na voljo je v gramaturah od 100 do 300 g/m2.

V ponudbo sodi tudi družina rešitev Real Black brez vsebnosti ogljika in visoko odpornostjo na drgnjenje. Omenjeni papirji so primerni za izdelavo zložljive embalaže, darilnih škatel, tudi platnic. Na voljo so v gramaturi od 120 do 350 g/m2.

Posebnost ponudbe so tudi rešitve družine Tac-Card, to so  nepremazani kartoni iz celuloze visoke beline. Primerni so za izdelavo embalaže kozmetike, nakita in bolj dragocenih vsebin. Odlikujejo jih izjemne lastnosti potiskljivosti in dodelavo. Na voljo so v gramaturi od 200 do 330 g/m2.

Certificirani živilski papirji
V ponudbi Römerturm so tudi fini papirji James Cropper znamke Dolcelicious, ki so na voljo v odtenku črne in bele. Različica papirja Black Lentil s svojim površinskim vtisom zemeljske nravnosti daje občutek nežnosti, papir Liquorice naj bi po navedbah proizvajalca odlikoval najbolj globok črni ton, različica papirja Elderflower White pa z oplemeniteno površino omogoča izdelavo luksuznejše embalaže dodane vrednosti. Vsi papirji serije Dolcelicious so primerni za izdelavo živilske embalaže, ki lahko prihaja neposredni stik z vsebino.

Več informacij na www.roemerturm.de.