Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180919 Invercote Metalprint Digital
Nov karton omogoča aplikacije HP-Indigo digitalnega tiska brez predmazovanja.
Skupina Antalis, dobavitelj komunikacijskih medijev za industrijo tiska, embalaže in vizualnih komunikacij, odslej ponuja nov karton  Invercote Metalprint Digital gramature 329 g/m² . Po navedbah dobavitelja omogoča tisk na digitalnih tiskarskih sistemih HP-Indigo brez potrebnega predmazovanja s hitrostjo kar  10.000 do 12.000 izvodov na uro. Posebej namenjen je aplikacijam formata B2.

Ponujen nov karton je v osnovi izdelan iz kakovostnega  kartona Invercote G gramature 300 g/m² in aplicirane tanjše metalizirane PET-folije gramataure 29 g/m². Ta še dodatno izboljša lastnosti obstojnosti kartona, omogoča celo potisk brez potrebnega predpremazovanja.

Karton Invercote Metalprint Digital je predvsem primeren za aplikacije dekorativnega tiska, to je na primer luksuzna embalaža dodane vrednosti za embaliranje parfumov, kozmetike, zdravil, tobaka in podobnega. Primeren je za izdelavo platnic brošur ali voščilnic.

Nov karton Invercote Metalprint Digital je na voljo v formatu 53 x 75 cm, na zahtevo pa je na voljo tudi v drugih dimenzijah.

Več informacij na www.antalis.com.