Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20181025 epplepulse
Ponudba Epple je razširjena z rešitvami podjetja Pulse Printing Products.
Proizvajalec ofsetnih tiskarskih barv in lakirnih sredstev, Epple Druckfarben, je delničarski solasntik podjetja Pulse Printing Products  (Bristol - Velika Britanija), ki prav tako proizvaja tiskarske barve in lakirna sredstva. Omenjeni podjetji partnersko sodelujeta že več kot dve leti, podjetje Pulse Printing Products je zato ekskluzivni dobavitelj izdelkov Epple.
 
Podjetje Pulse Printing Products je ponudnik potrošniškega grafičnega materiala z lastnim razvojem, proizvodnjo in prodajo po celem svetu. Glede na vse bolj intenzivno izvozno usmeritev podjetja Epple so zato z omenjenim podjetjem sklenili strateško partnerstvo v prodaji in distribuciji lakirnih sredstev Epple.

Po drugi strani je ponudba Epple razširjena z rešitvami podjetja Pulse Printing Products. Mednarodna distribucija vseh tiskarskih barv in lakirnih sredstev bo odslej potekala iz Bristola, obstoječi izdelki Epple ostajajo taki kot so in se bodo razvijali tudi v bodoče.

Podjetje Pulse Printing Products je bilo ustanovljeno leta 2000 v Bristolu. Njihove najbolj uveljavljene rešitve so UV- in vodno osnovana lakirna sredstva in lepila, ki jih izvažajo v več kot 40 držav. Del njihove ponudbe vključuje tudi Isega-certificirane rešitve za področje tiska živilske embalaže, to so običajna vodno osnovna lakirna sredstva, nizkomigracijska vodno osnovna  in UV-lakirna sredstva in tudi H-UV-lakirna sredstva. V ponudbi imajo tudi vodno osnovana, UV-obstojna in poliuretanska lepila.

Več informacij na www.epple-druckfarben.com in www.pulseppl.com.