Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190524 Lintec UH5070
Lepilni sloj materiala Lintec UH5070 zagotavlja dobro oprijemljivost tudi na bolj hrapavih in strukturiranih površinah predmetov, kot so denimo elektronske naprave in drugo.
Podjetje Lintec je javnosti ponudilo nov samolepilni etiketni material z večjo lepilno močjo, imenuje se UH5070. Poseben lepilni sloj zagotavlja dobro oprijemljivost etiket tudi na najbolj delikatnih površinah oziroma materialih. Nov material je izdelan na poliestrski osnovi in je kot tak namenjen označevanju naprednih tehnoloških aplikacij in industrijskih elektronskih komponent.

Nov samolepilni etiketni material UH5070 v primerjavi z običajnimi etiketnimi materiali te vrste odlikuje izjemna lepilna jakost. Lepilni sloj zagotavlja dobro oprijemljivost tudi na bolj hrapavih in strukturiranih površinah, kar zagotavlja dobro aplikacijo etiket na predmete, kot so denimo elektronske naprave in drugo. S stikanjem lepilnega sloja na lepilni sloj pa so etikete nadvse primerne v aplikacijah, kot so identifikacijski lepilni trakovi za okoli roke, saj je jakost lepljenja še posebej izjemna.

Poleg omenjene jakost lepljenja je zagotovljena tudi dolgoročna lepilna obstojnost, ob lepljenju je največja lepilna jakost dosežena nemudoma.

Več informacija na www.lintec-global.com.