Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Asahi na letošnji Drupi predstavlja svojo paleto fleksotiskarskih plošč.
Asahi Photoproducts bo razstavljal na letošnjem sejmu Drupa v hali 8b na razstavnem prostoru A13. "Od ustanovitve podjetja Asahi Photoproducts pred več kot 50 leti", pravi Dieter Niederstadt, vodja tehničnega trženja pri Asahiju, "razvijamo trajnostne materiale za tisk, kot je tekoča fotopolimerna smola APRTM, ki se obdeluje z vodo. Skupaj z našim matičnim podjetjem Asahi Kasei je naš cilj, na trg dati izdelke, ki prispevajo k izboljšanju kakovosti življenja ljudi in ustvarjanju privlačnega delovnega okolja."

#drupa #asahi #fleksotisk #digitalneplosce #ctp #awptm

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Na stojnici Tresu (hala 10, B21) bodo med drugim predstavljene rešitve Actega za barierne premaze. (Vir: Actega)
Podjetje Actega, proizvajalec posebnih premazov, tiskarskih barv, lepil in tesnilnih mas za tiskarsko in embalažno industrijo bo prav tako del razstavljavcev Drupe 2024. Actega bo s svojimi rešitvami prisotna na različnih lokacijah sejma, da bi predstavili obsežno ponudbo izdelkov in tehnoloških rešitev podjetja. 

#drupa #actega #dodelava #lakirnasredstva #tipniucinki #metalizacija #metalniucinki #ecoleaf

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nove PE-etikete znamke Herma so namenjene varčevanju z viri in učinkovitemu spremenljivemu označevanju z uporabo UV-laserjev – pod vplivom UV-laserskega žarka namreč spremenijo barvo. (Vir: Herma/Gorodenkoff Productions OU)
Nove PE-etikete znamke Herma so namenjene tisku spremenljivih podatkov s pomočjo UV-laserja v procesu etiketiranja. Etikete pod njegovim vplivom spremenijo barvo. Javnosti bodo predstavljene na sejmu Achema v Frankfurtu (Nemčija, 10. - 14. junij 2024).

#herma #etikete #termo #laser #oznacevanje #pe

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Avery Dennison lansiral trajnostne etiketne rešitve za trg vin in žganih pijač.
Nove 30-odstotne različice klasičnih etiket s ponovo uporabo in 30 odstotno vsebnostjo recikliranih surovin vinarjem in predelovalcem recikliranih surovin omogoča zmanjševati tovrsten odpadek po njihovi odsluženi uporabi.

#averydennison #trajnost #etikete #pcw #estate #martele #brightwhitefelt

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Set barv NewV je Hubergroupov sistem UV barv za ofsetni tisk in se lahko uporablja za tisk na vpojne tiskovne materiale. (Vir: Hubergroup)
Proizvajalec tiskarskih barv Hubergroup je lansiral novo različico UV barv NewV UEL 5000, nadaljnji razvoj dveh serij barv NewV za komercialne aplikacije na premazanih in nepremazanih substratih. Izboljšan izdelek po navedbah proizvajalca navdušuje z optimalno reaktivnostjo in stabilnostjo razmerja barve/vode.

#hubergroup #uv #uvtisk #newv #komercialnitisk #nepremazanipapir #premazanipapir

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kartoni znamke Metsä Board se potrjeno lahko odlagajo v kompostnik.(Vir: Mestä Board)
Finski proizvajalec surovega kartona Metsä Board je prejel certifikat za domače kompostiranje vseh svojih vrst beljenih kartonov (razen vrste s PE prevleko). Certifikat je podelil DIN CERTCO na podlagi skladnosti s standardom NF T 51-800.

#moetsaboard #karton #kompostiranje #doma #ekologija #recikliranje