Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Canon Europe je predstavil nov optični bralnik za oddelčno uporabo, Canon imageFORMULA DR-6010C. Nova naprava omogoča najvišjo hitrost barvnega skeniranja v svojem razredu, prilagodljivo upravljanje z dokumenti in natančno izdelavo visokokakovostnih posnetkov.



  • Canon imageFORMULA DR-6010C prinaša večjo storilnost z najhitrejšim skeniranjem v svojem razredu
  • Novi oddelčni optični bralnik ponuja stroškovno učinkovito rešitev za hitro skeniranje dokumentov
  • Prilagodljivo upravljanje s papirjem in ergonomska zasnova pladnja

Canonova novost v naboru oddelčnih optičnih bralnikov ne ponuja samo hitrega in zanesljivega upravljanja dokumentov in visoke kakovosti slik, pač pa je tudi ena najbolj energijsko učinkovitih v svojem razredu. Canon gradi na svojem uspehu v segmentu oddelčnih bralnikov, zato je imageFORMULA DR-6010C postavljen ob bok bralniku imageFORMULA DR-4010C ter tako pisarniškim oddelkom zagotavlja enostavne in učinkovite rešitve za upravljanje papirnatih dokumentov in podatkov v podjetju.

V podjetjih se vse bolj zavedajo pomembnosti učinkovitega upravljanja s poslovno dokumentacijo, kar žene razvoj sektorja oddelčnih bralnikov. Podjetja so trenutno kljub velikim pritiskom trudijo poslovati čim bolj učinkovito. Z enostavno elektronsko rešitvijo upravljanja dokumentov je mogoče poenostaviti njihove poslovne procese, s tem pa zmanjšati stroške in ohraniti donosnost. Canon je v svoj nabor rešitev dodal DR-6010C in podjetjem ponudil večje zmogljivosti po nižji ceni.

DR-6010C je optični bralnik formata A4, ki lahko skenira 60 barvnih strani na minuto pri ločljivosti 300 točk na palec. Dodatne funkcionalnosti bralnika vključujejo samodejno zaznavanje velikosti papirja in barv, odstranjevanje poševnih črt in spenjalnih lukenj. S tem skeniranim dokumentom zagotavlja višjo kakovost in natančnost.

Odlikuje ga tudi prednji pladenj U-Turn, ki uporabnikom omogoča prevzemanje skeniranih dokumentov na čelni strani bralnika. Sklopi do 100 listov so obdelani samodejno, medtem ko podajalnik omogoča upravljanje z različnimi vrstami dokumentov. DR-6010C je tudi eden izmed redkih bralnikov z vodilom papirja Straight-Thru, ki omogoča obdelavo občutljivih dokumentov, kot so plastične kartice in debelejši papirji.


###

O Canon Europe

Canon Europe je podružnica japonskega podjetja Canon Inc., ki je vodilni svetovni inovator in dobavitelj tehnologije za elektronsko zajemanje ter arhiviranje podatkov in rešitev v informacijski tehnologiji za posameznike in podjetja.

Glavno poslovno žarišče Canon Europe je na dveh jasno določenih trgih: Business Solutions (omrežne zunanje naprave, kot so fotokopirne naprave, tiskalniki, skenerji in faks rešitve) in Consumer Imaging (rešitve za zajem, kot so fotografska oprema, analogne in digitalne kamere ter kamkorderji, ter rešitve za produkcijo, kot so Bubble Jet in drugi tiskalniki).

Canon Europe dobavlja tudi izdelke za industrijo, kar vključuje široko ponudbo leč, polprevodnike in medicinsko opremo.

Canon Europe zaposluje več kot 11.000 ljudi v 19 državah Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike (EMEA).

Nadaljnje informacije o Canon Europe so dostopne na spletnih straneh www.canon-europe.com.


O Canonu Adria d.o.o.

Canon Adria d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje tehnične podpore in trženja za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.


Za nadaljnje informacije se obrnite na:

Nataša Porenta
Canon Adria d.o.o.
Dunajska cesta 128a
1000 Ljubljana
Tel.: +386 (1) 530 87 20
Faks: +386 (1) 530 87 45
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
www.canon.si

ali

Tomaž Zajc
MA marketing d.o.o.
Stara cesta 23
1360 Vrhnika
Slovenija
Tel.: +386 41 675 820
Faks: +386 (1) 750 20 82
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.