Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160524 Esko CDI Crystal 5080
Esko CDI Crystal 5080.
V okviru razstavnega prostora Esko, se bo na Drupi predstavilo več podjetij: Esko, X-Rite Pantone, Enfocus in Media Beacon. Na 900 m2 velikem prostoru bo na voljo šest con s tipičnimi stopnjami embalažne produkcije, v okviru katerih bodo predstavljene glavne novosti razvoja.

Cone inspiracij bodo sledeče:
  • Oznake, specifikacija in navodila
  • Oblikovanje
  • Grafika in repro
  • Izdelava fleksotiskarskih plošč
  • Tisk in barvno upravljanje
  • Dodelava

V okviru con bodo poleg rešitev Esko predstavljene tudi programske rešitve proizvajalca Enfocus, barvno in oblikovno področje bo pokrival s svojimi rešitvami X-Rite Pantone.

UV-LED-osvetljevalka fleksotiskarskih plošč
Ena bistvenih predstavitev razstavnega prostora bo zagotovo nova UV-LED-rešitev izdelave fleksotiskarskih plošč, Esko XPS Crystal 5080. Posebnost te je osvetljevanje vrhnje in spodnje strani plošče v enem prehodu. Poleg omenjenega sistema bo predstavljena tudi nova osvetljevalka digitalnih fleksotiskarskih plošč CDI Crystal 5080 osnovana na tehnologiji CDI. Oba sistema sta povezljiva in na voljo tudi v sistemski kombinaciji blagovno imenovani CDI Crystal 5080 XPS.

Esko produkti družine CDI, kot je denimo nov sistem CDI Crystal 5080, so osnovani na posebni osvetlitveni tehnologiji s tako imenovanimi CDI LAMS-laserji in visoko ločljivo optiko.

Na Drupi bodo obiskovalci lahko spoznali še modele 4835 in 4260 družine rešitev CDI in XPS Crystal.

Več informacij na www.esko.com.