Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Izpopolnjena in optimizirana nadgradnja s povečano funkcionalnostjo in prilagodljivostjo delovnim sistemom je osnovana na naprednem gonilniku Adobe PDF Print Engine 2. Predstavlja prvo rešitev za delovna okolja Equiosnet, ki združujejo CTP in digitalne tiskarske rešitve.


Trueflow SE v7.0 je robustna in za uporabo enostavna inovativna PDF/JDF rešitev, ki zagotavlja povečano zanesljivost, prilagodljivost in kakovost obdelave podatkov s pomočjo integracije standardiziranega PDF gonilnika Adobe PDF Print Engine 2. Podpira tudi JDF strukturo podatkov, s čimer omogoča ločeno obdelavo oblikovanih oziroma prelomljenih vsebin. Z drugimi besedami PDF dokument skozi proces priprave za tisk ostaja nespremenjen v svoji izvorni obliki do izhoda delovnega sistema.



Trueflow SE v7.0 zagotavlja bolj prilagodljivo in avtomatizirano CTP produkcijo s pomočjo podpore JDF naročil, hkrati omogoča tudi integracijo v sisteme MIS in dodelavne sisteme. Je celostna sistemska rešitev, saj omogoča popolno obdelavo podatkov v enem samem prehodu sistema tik pred procesom tiska. Operaterji lahko na enostaven način upravljajo s sistemom in podatki kadarkoli.

Vse je avtomatizirano, od samodejne zaznave vhodnih dokumentov, priprave/obdelave dokumentov, izdelave poskusnega odtisa in izhoda dokumentov na različne tiskarske naprave. Na ta način je povečana avtomatizacija delovnega sistema tudi v informacijskem smislu oziroma upravljanja/sledenju informacij od priprave do vključno dodelave.

Nadgradnja z obstoječih različic sistemov Trueflow na različico Trueflow SE v7.0 je enostavna, vključuje pa modul Equios Pre4m , ki prinaša cel kup novosti za uporabnike. Nadgradnje bodo na voljo v začetku leta 2010.

Več informacij na www.screeneurope.com.