Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20161125 Update Adobe Acrobat DC
Nadgradnja Adobe Acrobat DC prinaša izboljšane funkcije primerjave PDF-predlog.
Podjetje Adobe je nedavno nadgradilo svoj PDF-programsko rešitev Acrobat DC v oblaku. Ta prinaša številne nove funkcije in orodja za obdelavo, primerjavo in certificiranje dokumentov. Posebnost je integracija nove funkcije Microsoft Direct-Ink-platforme.

Adobe Acrobat DC je javnosti na voljo že 19 mesecev. Ena izmed glavnih in najbolj pogosto uporabljenih funkcij je orodje primerjave dokumentov, ki je v aktualni nadgradnji nadgrajeno in tako hitrejše ter bolj enostavno za uporabo z več zaznanimi podrobnostmi. Prenovljena je tudi podobna naročila, ki je urejena stolpičasto in tako ponuja boljšo uporabniško izkušnjo.

Izboljšano je tudi orodje certificiranja PDF-dokumentov, ki omogoča enostavnejše in preglednejše označevanje elementov PDF-predlog, njihovo certificiranje in verificiranje na osnovi ID-oznak.

V aktualni različici je integrirana tudi tehnika Direkt-Ink podjetja Microsoft, ki omogoča upravljanje na dotik ali računalniškim pisalom za primer uporabe mobilne različice Adobe Acrobat DC.

Več informacij na www.adobe.com.