Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20181122 eye c HWIT
Z novim orodjem HWIT uporabniki hitro in enostavno nadzirajo kakovost tiska tobačne embalaže.
Podjetje Eye-C predstavil nove programske rešitve, to so orodja za učinkovito hiter in avtomatiziran nadzor kakovosti izdelave tobačne embalaže. Zaradi vse strožjih predpisov v proizvodnji cigaretne in tobačne embalaže je končna kakovost primarnega pomena, enako velja za skladnost in korektnost natisnjenih zdravstvenih opozoril.
 
Ključna novost je orodje za pregledovanje korektnosti in ustrezno postavljenih oziroma uporabljenih zdravstvenega opozoril na predlogah tobačne embalaže za tisk, imenuje se Eye-C Health Warning Inspection Tool (HWIT). Zasnovano je tako, da uporabniki lahko hitro in enostavno ustrezno ustvarjajo kompleksne predloge tobačne embalaže za tisk z integracijo vseh potrebnih zdravstvenih opozoril in dodatnih informacij. Samodejno se v predloge iz slikovnih podatkovnih baz umeščajo tudi opozorilne slike. Končna datoteka oziroma predloga neposredno služi za referenco nadzora korektne kakovosti tiska oziroma izdelave tobačne embalaže.

Omenjeno orodje deluje v povezavi s programsko rešitvijo Eye-C Proofiler Graphic, ki omogoča neposredno preverjanje ustreznosti kakovosti tiskovin z različnimi predlogami za tisk. Še več, omogoča neposredni nadzor v različnih stopnjah med tiskom in na izhodu iz procesa tiska. V procesu nadzora se preverja korektna kakovost upodobitve celotne vsebine predloge, torej vseh integriranih grafičnih elementov, to je poleg besedil, grafike, 1D in 2D-črtnih kod, tudi ustreznost zdravstvenih opozoril (ustreznost slik, usmerjenosti teh ...). Vse napake oziroma neskladnosti so neposredno prikazane uporabniku na jasen razumljiv način.

Več informacij na www.eyec-inspection.com.