Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Rešitev PdfChip 2.0 je namenjena implementaciji v spletna strežniška okolja.
Podjetje Callas software, en vodilnih proizvajalcev rešitev za avtomatiziran nadzor kakovosti in arhiviranja PDF-datotek, je javnosti nedavno predstavilo novo različico rešitve PdfChip 2.0. Glavna novost je podpora 64-bitni zasnovi na operacijskih sistemih Windows, nadgrajeno je tudi upravljanje slikovnih predlog različnih formatov, podprt je tudi koncept PDF 2.0.

Razširjene funkcije PDF-upravljanja
ISO (International Standards Organization - mednarodna organizacija za standardizacijo) je nedavno pod imenom PDF 2.0 uradno objavila novo aktualno sprejeto tehnično PDF-specifikacijo.  Različica PdfChip 2.0 jo že podpira vključno z možnostjo integracije ustreznejših informacij različice PDF-predlog in definicijo kompenzacijske črne točke. Izboljšana je tudi podpora upravljanju prekrivanja slojev v večslojnih PDF-predlogah.

Z novo različico PdfChip 2.0 je v PDF-datoteke možno neposredno integrirati tudi Photoshop (PSD)  in TIFF-slikovne predloge (doslej podprti formate so GIF, JPG, PNG in nekateri drugi). Procesni gonilnik pri tem ohranja izvorno kakovost predlog in s tem zagotavlja optimalne rezultate izhodnih PDF-dokumentov.

Enostavnejša in varnejša integracija
Rešitev PdfChip 2.0 je namenjena implementaciji v spletna strežniška okolja, kjer je varnost ključnega pomena. Za zagotavljajne te ima nova različica na voljo dodaten ukazni vmesnik za nastavljanje naprednih sistemskih parametrov, ki omogočajo oziroma onemogočajo dostop do oddaljenih vsebin.

Višja procesna učinkovitost
Nova različica podpira delovanje v 64-bitnem Windows in MacOS operacijskem okolju. Upravljanje slikvonih in PDF-predlog se odslej izvaja v optimizranem načinu, kar zagotavlja minimalno porabo spominskih kapacitet sistemov v fazi generiranja izhodnih PDF-datotek. Z novo različico je na voljo tudi integrirana TEC-IT-knjižnica črtnih kod, s čimer je izboljšana tudi podpora upravljanju in integraciji teh v same izhodne PDF-predloge.

Več informacij na www.callassoftware.com.