Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
HP je najavil komercialno različico HP SmartStream Designer 4.0, programska rešitev za tisk variabilnih podatkov (variable data printing - VDP), ki je namenjena produkciji manjših naklad širokega obsega aplikacij.


HP SmartStream Designer 4.0 izvaja neposredno obdelavo oziroma pripravo  podatkov in omogoča tiskarjem oziroma agencijam, da enostavno integrirajo in pregledujejo izdelane dokumente avtomatizirane priprave s fiksnimi, variabilnimi in slikovnimi podatki.

HP SmartStream Designer 4.0 je na voljo kot del ponudbe digitalnih delovnih sistemov HP SmartStream Solutions, kar zagotavlja možnost uporabe v okviru različnih aplikativnih potreb s programskimi in strojnimi komponentami, ki jih je razvil sam HP oziroma njegovi partnerji.

Multi-aplikativne kampanije s tiskom variabilnih podatkov so sedaj realnost
HP SmartStream Designer omogoča enostavno uporabo baz ciljnih skupin svetovnega obsega. Z uporabo različnih predefiniranih medijev in aplikativnih predlog lahko enostavno in istočasno izdelate produkte vse od plakatov velikega formata, oglednih kartonov, razglednic in tako naprej.

Za več informacij o rešitvah »HP Graphics Solutions Business« obiščite www.hp.com/go/GSB ali pa preko HP Graphic Arts Twitter feed.