Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20191217 claudlab
Podjetje CloudLab s partnerskim podjetjem DVS System Software ponuja rešitve za spletno prodajo in spletni tisk embalaže.
Podjetje CloudLab vsem ponudnikom embalaže ponuja dva poslovna sistema. Prvi omogoča pregledovanje embalažnih predlog za tisk v obliki PDF in shranjevanje teh lokalno na delovno postajo, na kateri s pomočjo Adobe programov poljubno oblikujemo okvir izsekovanja. Nato uporabnikom omogoča tako dokončno oblikovane predloge posredovati nazaj v sistem, kjer morajo določiti še nekaj lastnosti, kot so denimo dimenzije in podobno. Drug sistem pa uporabnikom omogoča še 3D-virtualni predogled te oblikovane embalaže pred tiskom oziroma dokončno izvedbo naročila.

Del sistema je tudi spletni urejevalnik CloudLab createX, ki uporabnikom omogoča enostavno oblikovanje in tudi personalizacijo embalaže preko spleta brez posebnega naprednega grafičnega znanja ali embalažnega oblikovanja.

Packedia, je standardni kataloški del sistema DVS, ki v sistemu uporabnikom ponuja več kot 750 standardnih embalažnih predlog, ki so del kataloških predlog področij panojev, zložljivih škatel in zabojnikov iz valovitega kartona. Vsaka od teh standardnih embalaž ima različne možnosti konfiguracije. Uporabniki lahko prek skupnega vtičnika embalažno predlogo prenesejo iz DVS kataloga v poljubno spletno trgovino za elektronsko trženje embalažnih tiskovin.

Več informacij na www.cloudlab.ag in www.dvserp.de.