Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20200109 GMG OpenColor
GMG ponuja novo knjižnico medijev za barvno upravljalno rešitev Open Color.
Z optimizirano knjižnico medijev orodja GMG Open Color lahko medije upravljamo in uporabljamo bolj organizirano. To pomeni, da orodje GMG OpenColor 2.3 vse medije prikaže na enem mestu, za opravila pa se lahko samodejno ustrezno rabijo. Na ta način je v izdelavi preskusnih odtisov zagotovljena ustrezna samodejna izbira medija in zagotovitev konsistentnega in korektnega barvnega odtenka simuliranega tiskovnega materiala.

Z novo različico orodja so poleg novih tiskovnih medijev podprti tudi novi barvni odtenki. V knjižnico medijev GMG OpenColor 2.3 odslej sodi nov preskusni papir GMG ProofMedia studio OBA semiMatte 200, ki je nedavno razširil samo ponudbo medijev za preskusni tisk. Glede barvnih odtenkov pa so v novi različici orodja integrirani tudi novi posebni Pantone barvni odtenki, v skupnem je dodanih 294 odtenkov barvne knjižnice Pantone Solid Coated & Uncoated.

Novost orodja GMG Open Color 2.3 je tudi neposreden prikaz gradacijskih krivulj Murray-Davies in krivulj posebnih barv (Spot-Color-Tone-Value -SCTV), kar omogoča tudi enostavnejšo neposredno upravljanje teh z le nekaj kliki. 

Družba s sedežem v Tübingenu (Nemčija) z lastno akademijo poleg svojih izdelkov ponuja tudi možnosti usposabljanja uporabe teh. Za letos so že obljubili brezplačne seminarje in delavnice programa GMG Academy. Datumi in prijave so interesentom na voljo na www.gmgcolor.com/know-how/academy.

Več informacij na www.gmgcolor.com.