Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje GMG, proizvajalec najnaprednejše programske opreme za barvno vodenje, rastrsko procesiranje in izdelavo poskusnega odtisa, je prejelo nagrado evropskega združenja za digitalni tisk, EDP 2010, za najboljšo rešitev RIP za segment tiska velikega formata.


Nagrada je bila podeljena rešitvi GMG ColorProof 5.1 za inovativne izpopolnjene tehnične možnosti urejanja, ki povečujejo storilnost, zanesljivost, predvsem pa barvno konsistentnost in korektnost tiskarske produkcije.

Posledično in celostno sistemsko gledano povečujejo tudi hitrost in kakovost produkcije, z uporabniškega vidika pa je bila programska rešitev dobro ocenjena predvsem glede uporabnosti in že omenjene razširjene/izpopolnjene funkcionalnosti. Možnost optimizacije procesov oziroma dokumentov je bila predstavljena in vrednotena tudi v smislu stroškovno večje učinkovitosti.

GMG ColorProof 5.1 omogoča barvno korektno izdelavo poskusnih odtisov z le nekaj kliki (izborom ustreznega barvnega profila in nastavitev poljubne izhodne naprave). Z optimizacijo digitalnih izvlečkov skozi sistem ne zagotavljamo le konsistentni korektni barvni izpis, temveč smo tudi stroškovno učinkoviti.

Upravljanje je zato kar se da enostavno, za še lažje razumevanje upravljanega vmesnika pa so opcije vodenja razdeljene v logično urejene skupine. 75 odstotkov funkcij je na nivoju dokumentov lahko izvedenih samodejno, ročno pa lahko v proces s specifičnimi zahtevami posegamo le, kadar mi tako želimo in kjer želimo.

Za več o podjetju GMG kliknite tukaj.