Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje One Vision bo predstavilo programske rešitve za obdelavo slik, upravljanje podatkov in optimizacijo izvlečkov za zmanjšanje porabe barve.


Programski vmesnik »Amendo«.

Obiskovalci bodo imeli možnost videti predstavitve od optimizacije slik, vodenja podatkov preko spleta, možnosti varčevanja barv z optimizacijo izvlečkov, pa vse do neposredne izdelave interaktivnih e-edicij. Osrednji novosti predstavitev bosta rešitvi  »Voyager« in »Amendo«.

»Amendo« je avtomatizirana rešitev optimizacije slike. Program inteligentno analizira in selektivno obravnava slikovne dele in jih samodejno obdeluje oziroma optimira s pomočjo upravljanja  svetlosti in kontrasta, poudarjanja in slabenja, ostrenja in mehčanja... Inteligentni algoritmi so sposobni zaznavati tudi običajne vsakodnevne slikovne vsebine, kot so koža, les... ter jih optimirati po recepturah izvlečkov v skladu z naravo človeškega zaznavanja tako, da na odtisu dobijo zanesljiv pravi barvni vtis. Poleg podpore JDF za avtomatizirano upravljanje podatkov izboljšana rešitev omogoča tudi dodajanje poljubnih podatkov komentarjev.

»Voyager« omogoča uporabnikom upravljanje s podatki, nalaganje in pošiljanje datotek založnikom, tiskarni... Poleg tega služi v produkciji kot komunikacijsko orodje med sodelujočimi v produkciji in kot avtorizacijski/potrditveni sistem na daljavo. Sistem odlikuje enostavno uporabe in izjemna hitrost prenosov.

One Vision bo kot že omenjeno predstavil tudi rešitve za varčevanje barv in neposredno izdelavo interaktivnih  e-edicij. Z rešitvijo »Mirado« lahko izdelujete interaktivne e-edicije kar iz podatkov oziroma datotek pripravljenih za tisk. Za spletno objavljanje zato omogoča tudi naknadno vstavljanje interaktivnih »Flash« animacij. Kar zadeva varčevanja barv pa ne zamudite predstavitev delovanja novega inteligentnega programskega vtičnika »InkSave«.

Več informacij na www.onevision.com.