Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Pet najpogostejših napačnih predstav o tehnologiji tiska velikega formata in avtomatizacija z rešitvami znamke Enfocus.
Tisk velikega formata predstavlja nekaj najbolj vsestranskih in dinamičnih aplikacij grafične industrije. Od oglasnih panojev do tiska tekstilij in dekoracije vozil, vse to in še več raznolikih aplikacij zahteva poglobljeno poznavanje tehnologije tiska.

#izid #velikoformatnitisk #avtomatizacija #enfocus #priprava

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Na voljo so številne neodvisne storitve v oblaku, nekatere tudi brezplačne.
Adobe Creative Cloud Synced Files kot storitev sinhronizacije Adobovih datotek v oblaku se opušča. Od 1. februarja 2024 bo Adobe začel postopoma ukinjati Creative Cloud Synced Files za vse plačljive in brezplačne zasebne storitve, torej vse račune, ki niso povezani z računom Creative Cloud for Enterprise ali Creative Cloud for Teams. V aktualnem izidu si preberite, kaj vam predlagamo in kaj smo preizkusili mi.

#izid #graficar #adobe #sync #ukinjeno #voblaku #cloud

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Urejanje barvnega prostora je ena od funkcij nove različice PACKZ 9.5.
Hybrid Software, razvijalec produkcijskih programskih orodij za tisk etiket in embalaže, je izdal različico 9.5 svojih urejevalnikov embalaže (PACKZ) in etiket (STEPZ). Različica 9.5 je nadgradnja, ki vključuje več novih tehnologij in številne izboljšave za povečanje produktivnosti operaterja v digitalnem, flekso in ofsetnem tisku etiket in embalaže.

#hybridsoftware #packz #stepz #etikete #embalaza #barvnoupravljanje #pokrivanje #barvnapretvorba

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Adobe Creative Cloud Synced Files v ukinjanju, vaše lokalne datoteke niso ogrožene.
Adobe Creative Cloud Synced Files kot storitev sinhronizacije Adobe datotek v oblaku se opušča. Od 1. februarja 2024 bo Adobe začel postopno ukinjati Creative Cloud Synced Files za vse brezplačne in plačane osebne uporabnike, ki niso povezani z računom Creative Cloud for Enterprise ali Creative Cloud for Teams. Če ste že zakupili shranjevanje datotek v oblaku drugega ponudnika, verjetno ne boste želeli zakupiti novega, ne da bi ga prej preizkusili. Na srečo obstaja veliko brezplačnih ponudnikov shranjevanja v oblaku.

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje Color Logic je izdalo posodobitev programske opreme za upravljanje barv Color Ant, ki zdaj vključuje več orodij (na zaslonu posnetek upravljanja merkih barvnih klinov).
Color Logic, del skupine Hybrid Software Group, je nedavno izdal novo različico rešitev Color Ant 10. Ta vključuje nove funkcije barvnega upravljanja, ki izboljšujejo korekcijo barv in vrednotenje barvnih podatkov s posebnimi barvnimi merskimi klini.

#colorlogic #colorant #barvnoupravljanje #posebnebarve #g7

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Z novo različico 23.2 OneVision širi nabor funkcij svoje modularne programske opreme za avtomatizacijo.(Vir: OneVision)
Proizvajalec programske opreme OneVision z različico 23.2 širi nabor funkcij svoje modularne programske opreme za avtomatizacijo. Nova različica naj bi ponudnikom storitev tiska ponudila še več funkcionalnosti avtomatiziranega tiska.

#onevision #delovnisistem #avtomatizacija #optimizacija #slike #amendo