Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160707 instrument flight
Podoba uporabniškega vmesnika programskega orodja Instrument Flight.
Podjetje System Brunner je na letošnji Drupi predstavljalo rešitev barvnega upravljanja Instrument Flight. Predstavili so tudi druge sisteme za nadzor in upravljanje splošne kakovosti tiska.

Konsistentno zagotavljanje kakovosti tiska v skladu z uveljavljenimi in priznanimi ISO/PSO- ter G7-standardi so vsakdan grafične produkcije. Sodelujoči v omenjeni produkciji z različnim merilnimi inštrumenti in pristopi skušajo zagotoviti skladnost tiska, poskusnega tiska in tudi ekranskega predogleda.

Instrument Flight je na področju zagotavljanja korektne barvne produkcije inovativno programsko orodje, ki je v grafični industriji že večletno uveljavljeno orodje. Trenutno je na voljo različica 4.0. Ta na kratko zagotavlja konsistentno barvno kakovost tiska v vsakem trenutku najvišje stopnje avtomatizacije. Z njo ni zagotovljena le barvna korektnost, temveč tudi sivo ravnovesje odtisa. Instrument Flight podpira vse aktualne zahteve aktualno uveljavljenih ISO/PSO- in G7-standardov.

Programsko orodje Instrument Flight deluje v kombinaciji s partnersko strojno proizvajalca Quadtech. 600 integriranih strojnih modulov neposredno v realnem času v tiskarskem stroju samodejno uravnava nanos tiskarske barve, kar povečuje stroškovno in produkcijsko učinkovitost. V partnerskem sodelovanju s podjetjem manroland so na Drupi predstavili tudi programsko orodje okBalance 2.0 +G7.

Več informacij na www.systembrunner.ch.