Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20161025 Gallus Labelmaster
Labelmaster je manj kompleksen sistem konvencionalnega tiska etiket z več prilagodljivosti.
Na Gallus-ovih dnevih inovacij (Gallus Innovation Days) na sedežu skupine v St.Gallen-enu (Švica) je bilo okoli 1000 obiskovalcev priča svetovni premieri sistema Labelmaster. Po uspešni uvedbi sistema neskončnega konvencionalnega tiska, Gallus ECS 340, so se v skupini odločili razviti nov sistem za tisk etiket.

Labelmaster je platforma za tisk etiket in embalaže. Modularna zasnova ji omogoča prilagodljivost končnemu uporabniku v največji meri. Nastala je v sodelovanju s podjetje Heidelberg, zato je konstrukcija sistema povzeta po seriji ofsetnih tiskarskih strojev Heidelberg Speedmaster. V preteklosti so kot skupni razvoj že predstavili enega tovrstnih sistemov tiska etiket, to je Gallus Labelfire 340.

Predstavitveni videospot sistema Labelmaster.

Modularna zasnova – na voljo trenutno tri konfiguracije
Gallus Labelmaster v osnovi predstavlja sistem tiska etiket, na voljo pa je tudi različica Plus z več prilagodljivosti in različica Advanced, ki jo poleg prilagodljivosti odlikuje še visoka stopnja avtomatizacije. Osnovno različico lahko na naprednejše nadgradimo kadarkoli. V prihodu pa so še dodatni strojni moduli, kot so sitotiskarska enota, enota za aplikacijo vroče folije, enota za aplikacijo hladne folije, ofsetna tiskarska enota … Te bodo prinesle še več možnosti prilagodljivosti platforme s poudarkom na avtomatizaciji novega linijskega sistema. Z novim sistemom bo možno potiskati substrate, kot so papir, PE, PP in različne folije.

Nov sistem bo na voljo v drugem kvartalu leta 2017.

Več informacij na www.gallus-group.com.